Millie

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andrea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 24, 2004 3:13 pm

Millie

Post od Andrea »

Imam 28 godina,nemam problema sa bubuljicama,ali ono sto mi smeta su sitne male bele "bubuljice",(njihov naziv je Millia koliko sam saznala trazeci preko interneta) koje se nalaze ispod oka,ima ih uvek po nekoliko.

Moje pitanje dermatolozima na forumu je kako se zapravo moze spreciti njihov nastanak ili se makar nesto moze uraditi da Millia brze nestane.Znam da se one buse kod dermatologa,ali to nije trajno resenje,jer izlaze nove,postoji li nacin da ja sama nesto uradim u kucnoj radinosti?

Hvala dobrim ljudima. :wink:
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Ništa u kućnim uslovima. Jedini spas je odlazak kod kozmetičara.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

eventualno kada se resite jedamput milija onda bi bilo preporucljivo da koristite bar 1x nedeljno neko sredstvo za piling da sprecite novo stvaranje cistica.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Andrea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 24, 2004 3:13 pm

Post od Andrea »

Hvala na odgovorima,

Koji piling mi preporucujete da koristim kad se resim Millija?
Imam kombinovanu kozu lica.

Hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Mozda bi vam prijalo da koristite Dercom activ kremu sa 10 % glikolne kiseline kojas je inace vrlo prijatna za kozu a istovremeno je cisti ili ukoliko je koza zrelija ja preferiram Darfinov Mild aroma peeling koji je skup ali izdasan i zaista vredi svaki dinar koji se u njega ulozi. Ima i jednostavnijih mehanickih peelinga ali oni mogu da iritiraju osetljiviju kozu. Mozda je zaista i najbolji savet naci strucnog kozmeticara i bar jednom mesecno pokloniti svom licu profesionalni tretman
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori