Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Andjelaaaaaa...problem je sto sam tu prvu etiketu odlepila i bacila da bih mogla da vidim sastojke pudera:):):):)

Pravicu se da je na njoj sigurno pisao datum:):)

Ne znam kako je moguce da sam propustila to da vidim,jer mi je to na prvom mestu prilikom kupovine i kozmetike a narocito hrane:)

Zaljubljena:)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Eeee mladost ludost :D

Naravno da je na njoj pisalo i ko je uvoznik i iz koje zemlje je puder, i koji je datum proizvodnje i koji je rok trajanja, ali ne....trcala Ana da vidi da nije komedogen :cry:

Anci, ne brini, puder ce ti trajati do 2009 godine, ako u medjuvremenu ne nadjes svoj savrseni i ovaj ne zavrsi u kanti za djubre.:)
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

ajde brzinski jedno poredjenje normateinta i colorstaya :D :D :D

pokrivnost me najvise zanima :wink:
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Slazem se za Deline Jelena, i mislim da se polako opet vraca na velika vrata. Jedno vreme ga je potisnula Nivea, ali sada se mnogi vracaju njoj a oni koji su je prvi put probali su stvarno zadovoljni. Da ne spominjem smesnu cenu od 320 dinara.
Hehe, da a plus ima 50 ml umesto standardnih 30 ml 8) I nije onako suvonjavo lice, nema 'prashkastog' efekta kao kod pudera.. ma super. Doduse, na kutijici pise da 'ne zacepljuje pore' a ja sam nasla jedan sastojak sa one 'crne' liste koji je ocenjen peticom. Ali svejedno ima manje komedogenih sastojaka nego moj Max Factor Seamless :cry:
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

Dobra vam je ova tema,evo imam i ja jedno pitanje.S obzirom da imam masnu i po malo problematicnu kozu,jedini puder koji mi je uspio sve prekriti /flekice ili neke oziljke/ je max faktor .

Da li je neko koristio ova novi nivein ideal finish,procitala sam na jednom forumu da je dobar,da matira....
evo link
http://www.nivea.hr/frameset.php

kupila sam skoro onaj gordani gold,eto cisto da malo promjenim puder,katastrofa je,barem meni,ne pokriva,nekako je mastan previse za mene,moram da stavljam puder u prahu preko,previse je narandzast. :-?
An@
Aktivan član
Aktivan član

Post od An@ »

@ Chocoladice,ja koristim Revlonov ColorStay i bas mi dobro pokriva flekice i jos se ne mastim uopste kao ranije....Znaci izuzetno matira...e sad videcemo kako ce se ponasati kada dodju topliji dani i vise temperature...

Inace...jos jedna firma koja pravi odlicne pudere za prekrivanje nedostataka je Coverderm,pa pronadji nesto od njih sto bi odgovaralo tvom licu...
An@
Aktivan član
Aktivan član

Post od An@ »

Devojke,jel koristio neko Sebamed Care gel za problematicnu kozu?

Razmisljam se da li da ga uzmem, jer mi je potrebno nesto za hidrataciju a i koristila bih ga kao podlogu za puder?
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

An@ hvala. :D

evo jedna link sa puderima,malo je objasnjeno koji je puder za koju kozu,nije los

http://www.diva.si/clanki_notranja.php?id_clanek=226
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

loreal true match je pun ulja.. nikako za mesovitu kozu
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

a pise da nema ulja, ccc bas su bezobrazni :) najbolji mi je bio mf lasting performance,sve pokriva,izgleda da cu opet na kraju njega kupiti. :(
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Ja koristim Loreal infallible i veoma sam zadovoljna, ima dobru moc prekrivanja, nekako mi je laksi u odnosu na Max faktorov puder koji sam koristila 2 godine i ne bih ga preporucila, gust je i osecam da ga imam na licu a sa ovim lorealovim sam prezadovoljna.......Medjutim sad sam u potrazi za nekom toniranom kemom jer pokusavam da se polako "skidam" sa pudera, koristila sam i niveinu ali ona mi ostavlja tragove na licu i mislim da ona nije nista bolja od obicnog pudera. Dobila sam testere za vichijevu toniranu pa cu da javim kako je...........
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

An@, care gel ti ne bih preporucila kao podlogu za puder. Skida se kao maska.
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

an@ koji to sada puder revlon, jel ovaj sa pumpicom ili bez,ovaj sto nema pumpicu na njemu pise masna i kombinovana koza...

http://www.revlon.com.au/default.taf?_U ... category=6
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

emi, kazu da je ta Vichyjeva tonirana super. Znam da su je mnogi hvalili. Ajde javi kako ti se dopada.

I ja mislim da je Infallible bolja varijanta od Lasting Performance, nije toliko tezak, a solidno pokriva.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

chokoladice, kod nas nema tog sa pumpicom, barem ga ja nisam videla. To je onaj prvi sa linka koji si ostavila. Obicna flasica sa dosta sirokim otvorom, malo je nezgodno za nanosenje ,ali kad se uvezbas, nema problema:)
Odgovori