Lasersko presadjivanje kose??

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sashap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 28, 2005 11:46 am

Lasersko presadjivanje kose??

Post od sashap »

Jel moze neko da mi kaze gde mogu da se raspitam (kod koje klinike ili negde drugde) za presdjivanje kose.

Znam da Panjkovic to radi, ali posle tog presadjivanja ostaju oziljci i tacke u korenima kose i kosa je kao chetka i bas ne izgleda lepo.

Medjutim kazu da postoji neka nova metoda presadjivanja, posle koje se nista neprimecuje i nema oziljaka i mozes da cesljas kosu itd.

Da li neko zna gde mogu da se raspitam oko tog novog nacina presadjivanja?
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Moja sestra je radila presadjivanje kose laserom sa potiljka na prednji deo u Mens sani. Pozovite ih pa sae raspitajte, znam da nije bas jeftino ali kosa je tvoja i posle se nista ne primeti. Posle tretmena ostaju tackaste krastice, pogotovo ko je procelav tj. ima manje kose mora da se primeti, ali to sve prodje a kosa ostane. Sto je najvaznije, zar ne?
sashap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 28, 2005 11:46 am

a kako...

Post od sashap »

a kako da nadjem njihov broj, jel imash neshto? :)
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Ne znam smem li da ih reklamiram, ali ukucaj na google - men sana, i naci ces njihove podatke.
Anonymus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 05, 2005 11:48 pm

Post od Anonymus »

@sashap
I sta se na kraju desilo? Jesi radio nesto?
Odgovori