Kreme iz laboratorije Koto Derma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kreme iz laboratorije Koto Derma
nakon sto sam na razne kreme tipa Vichy,Eucerin i njima slicne spucala najmanje 10 svojih plata,a da rezultati nisu bili ocaravajuci,odlucih da posetim apoteku Koto Derma i pogledam sta oni imaju u svojoj 'paleti'kozmetickih proizvoda.
posto imam zrelu kozu shodno godinama,ali zdravu i neproblamaticnu potrazila sam od apotekarke nesto sto bi odgovaralo tom tipu.
dala mi je kremu "Derma aktiv krem" koju pravi njihova laboratorija a koja u sebi sadrzi lipozome,hijaluronsku kiselinu,koenzim Q 10 i omega 3.
( u sebi sadrzi i UV zastitu pa se moze koristiti i kao dnevna )
jedna jako lepa krema sa vrlo pristupacnom cenom od 420,oo din.
sve njihove kreme su bez boje,mirisa,konzervanasa ,Ph optimalne i dermatoloski ispitane.
kontrolu njihovog kvaliteta vrsi ZZZZ Srbije.
koliko sam uspela da bacim pogled preko rafa apoteke,pored ove oni imaj u mnostvo krema koje sami prave,pa bi ovo bila jedna preporuka i mozda jedno od resenja za sve one koji godinama lutaju trazeci adekvatnu kremu za svoje lice,dobru a ne previse skupu.
posto imam zrelu kozu shodno godinama,ali zdravu i neproblamaticnu potrazila sam od apotekarke nesto sto bi odgovaralo tom tipu.
dala mi je kremu "Derma aktiv krem" koju pravi njihova laboratorija a koja u sebi sadrzi lipozome,hijaluronsku kiselinu,koenzim Q 10 i omega 3.
( u sebi sadrzi i UV zastitu pa se moze koristiti i kao dnevna )
jedna jako lepa krema sa vrlo pristupacnom cenom od 420,oo din.
sve njihove kreme su bez boje,mirisa,konzervanasa ,Ph optimalne i dermatoloski ispitane.
kontrolu njihovog kvaliteta vrsi ZZZZ Srbije.
koliko sam uspela da bacim pogled preko rafa apoteke,pored ove oni imaj u mnostvo krema koje sami prave,pa bi ovo bila jedna preporuka i mozda jedno od resenja za sve one koji godinama lutaju trazeci adekvatnu kremu za svoje lice,dobru a ne previse skupu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
da,videla sam mnogo devojaka koje cekaju svoj zakazani pregled,ali vredi pokusati ,zar ne?
ja srecom nemam problematicnu kozu,jednostavno sam usla (udjes,izadjes i govoto,jel) ,potrazila od apotekarke kremu za zrelu kozu i ona mi je dala ovu koju sam spomenula.
za sada sam jako zadovoljna.
kanim se da ovih dana opet odem do njih i vidim sta jos imaju od kremica.
ja srecom nemam problematicnu kozu,jednostavno sam usla (udjes,izadjes i govoto,jel) ,potrazila od apotekarke kremu za zrelu kozu i ona mi je dala ovu koju sam spomenula.
za sada sam jako zadovoljna.
kanim se da ovih dana opet odem do njih i vidim sta jos imaju od kremica.
pa ne znam sta su tebi dali.... meni su da li cak i razlicite losione za t zonu i obraze bas d a ne bi isusili delove koze koji nisu masni.
A sto se krema i gelova tice, jedan od njih je aloe vera gel, koji stavljam na kraju, ujutru, on hidrira kozu...
A u vezi strucnosti... pasve doktorke koje rade su magistri, ja mislim...
A sto se krema i gelova tice, jedan od njih je aloe vera gel, koji stavljam na kraju, ujutru, on hidrira kozu...
A u vezi strucnosti... pasve doktorke koje rade su magistri, ja mislim...