Kreme iz laboratorije Koto Derma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 11:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kotoderma - da ili ne
Ja lično ih preporučujem, jer sam pre 3 godine muke mučila sa licem, nijedan od dermatologa koje sam posetila prethodno mi nije pomogao niti bio zainteresovan za mene, pa sam se na kraju obratila njima. Prvih mesec dana sam razmišljala da odbacim propisanu terapiju, jer mi se lice mastilo i činilo se da to nije to. Nastavila sam samo zato što sam im 1. dala pare za preparate i 2. prijateljici su baaaaš pomogli. Ni posle 2 meseca nisam bila sigurna, ali su mi tada već isključili neke preparate i meni se činilo da je bolje... Posle 4 meseca mi se iščistilo lice, ali su mi povremeno izlazile akne i dosta se mastilo. Nakon godinu dana mi je lice bilo stvarno ok, sa aknama sada nemam problema - retko kad se pojave uoči mesečnog ciklusa i ne traju duže od 3 dana i nisu bolne... Sada čak i ne koristim samo Kotodermine proizvode i nemam komplikacija. Ostavila sam samo njihovu emulziju za umivanje i bezalkoholni tonik. Isprobavam kreme...
Posle su mnoge moje prijateljice išle tamo i recimo da je odnos zadovoljne i nezadovoljne 3:1. Naravno niko nije zadovoljan svime, a kada je lice u pitanju tada čim rešimo jedan problem imamo drugi...niko nije sasvim zadovoljan, mene sada npr. nerviraju proširene pore
Jedna od mojih drugarica koja ima jaaako problematičnu kožu - potkožne tvrde i bolne akne, jedno vreme je bila zadovoljna njima, neke 2 god. a posle je morala da potraži dodatnu pomoć, valjda joj se lice zasitilo tih preparata.
Toliko od mene, valjda nisam smooorila
Posle su mnoge moje prijateljice išle tamo i recimo da je odnos zadovoljne i nezadovoljne 3:1. Naravno niko nije zadovoljan svime, a kada je lice u pitanju tada čim rešimo jedan problem imamo drugi...niko nije sasvim zadovoljan, mene sada npr. nerviraju proširene pore

Jedna od mojih drugarica koja ima jaaako problematičnu kožu - potkožne tvrde i bolne akne, jedno vreme je bila zadovoljna njima, neke 2 god. a posle je morala da potraži dodatnu pomoć, valjda joj se lice zasitilo tih preparata.
Toliko od mene, valjda nisam smooorila