Kreme iz laboratorije Koto Derma

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

I ja sam zadovoljna kremom koju sam kupila kod njih ,i evo,koristim je oko mesec dana....lice mi je sasvim ,sasvim OK.

Posebno je dobra za one koji imaju suvu ili mesovitu kozu,a da pri tom nemaju nekih vecih dermatoloskih problema.
kafa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 12, 2005 5:02 pm

Post od kafa »

Bilo je i meni dobro lice,ja sam koristila oko 2 meseca i onda mi je toliko koza bila isusena da nije normalno.Sta znam,nije da miniram ali samo iznosim svoje iskustvo.Oni nisu dermatolozi.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Pa ok...vec smo rekli da su nekima pomogli ,a nekima ne. Kao sto nekome prijaju Niveine kreme a nekima ne.Sve je to individualno.

Ono sto im se ne moze poreci ,to je strucnost. Nisu dermatolozi,ali jesu magistri farmacije-kozmetolozi.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Naravno... eto meni je na primer kombinacija ebamed saoun + vichy normaredm krema billa jako losa po kozu, a mnogima je pomogla.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

skvo napisao:Naravno... eto meni je na primer kombinacija ebamed saoun + vichy normaredm krema billa jako losa po kozu, a mnogima je pomogla.
Shta je sa Fresh Farmacy Lushom, koristish li ga josh, interesuju me utisci nakon malo duze upotrebe, od bar mesec dana? Kakav je u odnosu na sebamed?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Znatno bolji od sebameda...
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja sam prestala da koristim Fresh Farmacy, sam ozato sto sma dobila sve od dr iz kotoderme, a moj prolemnisu bubuljice, nego masna koza i najveci problem, flekice po obrazima, pa to F.F. ne moze da sredi.
Kao sto sma avec napisalal, preporucujem svima koji imaju problem sa bubuljicamam F.F. mnogo ljudi koje znam ga koristi, i svima je pomogao.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

skvo napisao:Ja sam prestala da koristim Fresh Farmacy, sam ozato sto sma dobila sve od dr iz kotoderme, a moj prolemnisu bubuljice, nego masna koza i najveci problem, flekice po obrazima, pa to F.F. ne moze da sredi.
Kao sto sma avec napisalal, preporucujem svima koji imaju problem sa bubuljicamam F.F. mnogo ljudi koje znam ga koristi, i svima je pomogao.
Uzeo, koristim ga samo par dana, i vec mi se cini da je bolji od sebameda (gotovo sam siguran, samo da ne ureknem:). Videcemo na duze staze, hvala na preporuci. Poz.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Samo budi uporan, a ako ti nije mnogo masno lice, koristi ga jednom dnevno.
Mnogima je pomogaop, a nadam se da ce i tebi.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja ne znma sta da radim... bas mi se osulo lice, imam po ccelu i obrazima dosta malih crvenih tackica... kao bubuljice... Mozda cu prestati da koristim stvari iz kotoderme
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

skvo napisao:Ja ne znma sta da radim... bas mi se osulo lice, imam po ccelu i obrazima dosta malih crvenih tackica... kao bubuljice... Mozda cu prestati da koristim stvari iz kotoderme
Skvo,

pa zar nisi imala samo reci hvale za Koto dermu. Vidim da koristis njihove preparate svega 15-20 dana, mozda treba da prodje neko vreme...
Ali ako si u pocetku videla poboljsanje a sad ti se pogorsalo, mozda je bolje da odes kod njih da ti promene terapiju.

Sve najbolje, pozdrav
iwancica
Stalni član
Stalni  član

Post od iwancica »

vidim da svi hvalite Fresh Farmacy, sta je to i koliko kosta?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

I bila sam zadovoljna , onda sam otisla na kontrolu, i promenila mi je "terapiju" i sad su mi poizlazile bubuljice, uopste ne razumem zasto je ista menjala... nemam toliko vremena da idem svake nedelje...

a fresh farmacy je http://www.lush.co.yu/details.php?id=159
iwancica
Stalni član
Stalni  član

Post od iwancica »

skvo napisao:I bila sam zadovoljna , onda sam otisla na kontrolu, i promenila mi je "terapiju" i sad su mi poizlazile bubuljice, uopste ne razumem zasto je ista menjala... nemam toliko vremena da idem svake nedelje...

a fresh farmacy je http://www.lush.co.yu/details.php?id=159
Hvala na informaciji za Fresh Farmacy, a sto se tice Koto Derme pregledi se sada zakazuju, tako da znas da nema vise cekanja satima u redu. Zakazuje se iskljucivo subotom za narednu nedelju. Kod koje si doktorke?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Znam za zakazivanje, tako sam i isla sada u utorak...
Kod Sanje sam.
Mislila sam da se vratim na prethodnu terapiju, zato sto nisam potrosila... ne znam sta da radim..
Odgovori