KOSA PRESTALA DA OPADA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KOSA PRESTALA DA OPADA

Post od klio »

Napokon sam pronasla nacin da kosa prestane da opada,a posto se to potvrdilo i kod mojih prijatelja,sa zadovoljstvom cu ovde izneti nacin kako da se resite tog problema.Obicno riblje ulje utrljajte par sati pre pranja u koren kose i rezultat je da vise nema opadanja kose.Neverovatno!Vec od prve primene!Oni koji imaju perut morace da posle ribljeg ulja kosu peru Mycoseb samponom,ostali mogu obicnim samponom.Volela bih da mi se jave oni koji ovo probaju jer verujem da ce biti mnogo njih prezadovoljnih.Pozdrav svima!
sujta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 06, 2010 10:55 pm

Re: KOSA PRESTALA DA OPADA

Post od sujta »

dali je to moguce da od ribljeg ulja kosa prestaje da opada?????????????????nepoverljiva sam ali probacu i to.da li je kosa i gusca od tog ulja?koliko je veliko to pakovanje ulja i gde moze da se kupi?ja ribu ne gotivim uopste .uopste je ne jedem iako znam da je mnogo zdrava.a pomisao na ulje,vec mi je muka.izvini sto sam dosadna i sto smaram o tom ulju ali prosto neverujem u to.ja sam izgubila svaku nadu da povratim kosu jer vise ni sama ne znam sta sam stavljala na glavu i pila od vitamina.probacu ja to pa cu da se javim.pozzzzzzzzzzz :cry:
mr.nikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 5:42 am

Re: KOSA PRESTALA DA OPADA

Post od mr.nikola »

to praktično znači da mora da se pere kosa svako jutro? uzgred ako podstiče stvaranje peruti da li bi to trebalo da znači da podstiče i stvaranje saboreje?
Odgovori