Koprivnjaca
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
tamaraft jako si bezobrazna. Verovatno nemas drugo sta raditi pa ubijas vreme ovde posto visis ceo dan izgleda, ako tebi cini zadovoljstvo furaj ti svoje nemarim, siguran sam da nisi kompetentna, nemas tri cuke o dermatologiji, sama se lecis kod dermatologa sera a ovde kenjas savetujuci naivne, bolesne, skidajuci glupe tekstove sa hrvatskoh sajtova pa mislis da delujes pametno....
Bas me briga sta pises reko sam ti i stojim iza svega sto sam pisao. Sama znas da je tako. Kad zavrsis medicinski fakultet i specijalizaciju dermatovenerologije javi se a do tada samo iskuliraj draga..
Pozdrav
Bas me briga sta pises reko sam ti i stojim iza svega sto sam pisao. Sama znas da je tako. Kad zavrsis medicinski fakultet i specijalizaciju dermatovenerologije javi se a do tada samo iskuliraj draga..
Pozdrav
Aha oprostite, imamo i administratora ..divno gde ste dosada bili..pa bas nisam stekao utisak da vredjam. Slobodno me iskljucite sa foruma ako i dalje tako mislite. Nasa draga forumasica tamara ft je tako postovani i izgleda najaktivniji clan foruma. Mislim da sam bio u pravu. Samo danas je poslala 27 poruka na forumu, al nije kraj dana..nadamo se da ce jos po neku ..ima vremena..to mnogo govori o njenom vremenu, kao sto sam govorio i potvrdjuje pretpostavljeno. 
Dovidjenja

Dovidjenja

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Elem, evo jednog korisnog broja telefona, Doktorka Pavlovic Ivanka, 063/ 823 55 03.
Bavi se primenom fizikalnih agenasa u lechenju koznih bolesti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 9:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Koprivnjaca
Da podelim sa vama kako sam se ja izlecila od ovog. Cula sam i citala da kada neko postane alergican, treba da uradi detox organizma. Jedna stara apotekarka, dakle ne alergolog koji daju samo antihistaminike i nista vise... mi je rekla da uzmem Depuratum. To su tablete na biljnoj bazi za detox. Pije se mesec dana, nakon 15 dana osecam poboljsanja, u smislu da se manje cesem, slab osip, a nakon mesec dana potpuno nestaje. Inflamatornost je i dalje trajala ali vremenom sve manje. (osetljivost koze).
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Koprivnjaca
Детоксикација иде преко јетре тако да мораш водити рачуна. Организам мора да се припреми за навалу токсина у крвоток.