koji je metod najbolji za skidanje mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
subman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 13, 2005 10:13 pm

koji je metod najbolji za skidanje mladeza

Post od subman »

Imam jedan mladez na licu kojeg bi hteo da se resim, pa me zanima koja je najbolja metoda za skidanje, jer ne bih zeleo da mi ostane oziljak.
Raspitao sam se na broj koji ste mi dali i u Laser Derm International (zmaj jovina 32), pise da je laser CO2 jel znate nesto o tome, i da li bi taj tretman odgovarao ili je bolje da se uradi operativno?

Hvala!
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Imas vec zapocetu temu UKLANJANJE MLADEZEVA, pa vidi!
Postoji jedan dr. u Kragujevcu koji uklanja mladezeve bez oziljka pomocu nekog hemijskog rastvora koji je zastitio patentom.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Najbolje je da dodjete na pregled. Pogledace Vas Dr Lazovic i dermoskopski i odlucice da li moze da se efikasno ukloi laserm ili je bolje na drugi nacin. Dr Lazovic je zaista potpuno pouzdan sa moje tacke gledista jer sam upravo njemu poverila resavanje problema moja dva mladeza i do sada se nisam pokajala
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori