Da li je kasno?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Biljana68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 28, 2007 10:48 pm

Da li je kasno?

Post od Biljana68 »

Srdacan pozdrav svima sa foruma.
Iskreno se nadam da ce neko uspeti da mi da neku informaciju, jer i pored iscitavanja raznih pitanja i odgovora nisam naisla na odgovor koji bi mi pomogao. Saveti koje sam nasla su vrlo korisni, ali predpostavljam uglavnom za mladje osobe.
pa ovako: moja lepsa polovina ima 41 godinu i po licu ima oziljke od mladalackih akni i bubuljica. Nisu fleke vec one neravnine i udubljenja. Interesuje me da li postoji neki preparat kojim to moze da se otkloni , ili je po vasem misljenju vec kasno?

Bila bih neizmerno srecna kada bih uz vasu pomoc uspela da mu pomognem da bar malo ublazi taj svoj problem.

Biljana
tomba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:43 am

Post od tomba »

Biljana, verujem da postoji resenje za tebe - ZELENI PILING, samo treba da se obratis na pravo mesto. Za to bi trebao prvo pregled strucnjaka. Preporucujem Gordanu, ona je visi esteticar kozmeticar i ima svoj terapijski centar. Sve informacije mozes dobiti od nje direktno, pa sama proceniti. Kontakt telefon je 062/10 83 583. Javi utiske!!!
Biljana68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 28, 2007 10:48 pm

Post od Biljana68 »

Puno ti hvala na savetu. Ova vrsta pilinga mi nije bila poznata do sada.
Da li je taj centar u Beogradu? Ne zivim tamo i interesuje me da li nesto vise znas o citavom procesu: koliko traje terapija, poznajes li nekog ko je to radio i da li su vidni rezultati? Mislis li da godine nisu porblem?
Prvom prilikom kada budemo dolazili u Bgd. kontaktiracu Gordanu i javicu ti kako je proslo.

Srdacan pozdrav.
Odgovori