kad poceti sa antirid kremama?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tamarra_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kad poceti sa antirid kremama?

Post od tamarra_ns »

Sta mislite kad treba poceti sa upotrebom antirid krema za podrucje ispod ociju? Jel rano krenuti sa njima vec oko 22ge godine i ako nije koju kremu onda uzeti da nije jako jaka?
aanchiee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 12:37 am

Post od aanchiee »

Ni sa 20 nije suvise rano za takve kremice!!! Nemoj birati bas neke agresivne (tipa +40 isl) ali nadji neku laganu i preko dana obavezno krema sa zastitnim faktorom kao podloga za sminku. I to preko cele godine!!! Mislim da sunce tvom licu u jesen i zimi moze naskoditi jednako kao i leti...
Ana10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 10:56 pm

Post od Ana10 »

Jel mozete da preporurucite neke kreme sa zastitnim faktorom? npr. koje koristite i koje su Ok 8) njih nekoliko pa da izaberem neku
tamarra_ns
Novi član
Novi član

Post od tamarra_ns »

ja sam nedavno kupila eucerinovu hydro matt protect ima spf 15, a za normalnu ili mesovotu je kozu, zadovoljna sam njom, bas su mi je na forumu preporucili:-)
tamarra_ns
Novi član
Novi član

Post od tamarra_ns »

vidi moje pitanje koju dnevnu kremu, pa vidi sta su mi jos savetovali
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Sto se antirida tice,ja sam pocela da tretiram podrucje oko ociju sa 25 god. mada se ta granica sada pomerila (jer se brze stari i nezdravije zivi nego nekada),pa nije rano poceti cim prodju 20-e godine.Moj izbor je RVB namenjen podrucju oko ociju a sada vec koristim dnevne i nocne kreme protiv starenja koze!
Odgovori