HITNO

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

danina11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 1:20 am

HITNO

Post od danina11 »

Juce su mi se pojavile nekakve promene po celom telu u vidu kao mladeza,samo sto je povrsina skroz ravna braonkaste boje,to su tackice razlicite velicine....ja sam prva primetila i bukvalno u roku od tri sata imala su to isto i moja dva brata i drugarica.............googlam celu noc tj,svi i nije nam jasno nista.JE L IMA NEKO BILO KAKVU PRESTAVU STA JE OVO
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: HITNO

Post od aa_aca »

Мислим да би било веома паметно да одмах сви одете код лекара и то чак можда на хитну помоћ. Може да буде због јетре. Да се нисте чиме потровали? Шта сте јели и пили?
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

nista isto nismo svo cetvoro niti jeli niti pili.zvala sam xitnu rekli su da dodjemo na dermatologiju,drugi doktor koji je pogledao rekao je da je mozda od jucerasnjeg sunca...kako mislis od jetre?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Како од Сунца, ако имате флеке по целом телу а нисте били голи?

Од јетре - као последица тровања. Свакако неће да буде на одмет да се извади крв и провери и јетра и још штошта, већ шта буду рекли. У сваком случају тражи да провере јетру.

Како је могуће да ништа нисте ни јели ни пили? Тог дана и дан раније?
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

jedino sto smo svo cetvoro pili su sok i vitamini,oni multi sumeci...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е па ето. Пијте мало више чисте воде да се очистите од отрова.
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

Je l moze to da prodje samo od sebe,posto nemao ni jedan drugi simptom,ni temperaturu...a te tackice su iste od sinoc
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако сте се предозирали "здравим" соковима и витаминима, вероватно може да прође уз већу количину воде, сурутке, јогурта. Можда би могао да помогне и зеолит јер он скупља отрове из организма. Ипак би било добро да сви заједно одете код лекара да погледа на лицу места и да провери крв.
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

a je l postoji mogucnost da smo dobili svi mononukleozu?posto i bratu i drugarici su otekle limfne zlezde,meni je izasla malopre zlezda i na preponi,a brat se vratio iz skole ranije jer je malaksao.temperaturu imamo drugarica i ja 37.3...brat nema,a za drugog brata ne znam
NikiBOY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 12, 2013 6:05 am

Post od NikiBOY »

Pa podjite svi u hitnu pomoc,ko zna sta ste nakupili.Puno srece!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Стварно не знам због чега оволика прича.

Очигледно је да проблем убрзано расте и већ је крајње време да одете у хитну помоћ.
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

Meni je doktor danas rekao eto izasli su vam mladezi i smejao se....krvna slika mi je super,samo su leukociti 9.1 a i to je u granicama verovatno je malo poviseno zbog ove upale limfnih zlezda.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Није могао толики број младежа да искочи преко ноћи. И то код четири особе истовремено. АЛТ, АСТ?
Darko1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 23, 2012 1:34 pm

Post od Darko1986 »

Mora mi neko pomoci jer stvarno propatih...
Imam jako suvu kozu dlanova i ako nikad nista radio nisam...
U zadnej vrijeme cak i problem sa kozicom glavica, cak i cmarom krvarim...ponekad...
Isao sam kod ljekara i za cmar mi je rekao da nemam hemoroide vec "fisura in ano"
pukotina na analnom otvoru usled suvoce koze... Sada i na glavicu isto... Bas sam ocajan i molim kompetentne da mi odgovore sta da radim buduci da nisam isao kod dermatologa... Nista mi do sada nije pomoglo... bas uzas jedan... :cry:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Darko1986 друже,
што не отвори нову тему него овде?

За шаке користи Пантенол крему (не маст), за анус Павлогал са цинком, а за главић не знам шта да ти препоручим - можда исто Пантенол крему.
Odgovori