HITNO
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
HITNO
Juce su mi se pojavile nekakve promene po celom telu u vidu kao mladeza,samo sto je povrsina skroz ravna braonkaste boje,to su tackice razlicite velicine....ja sam prva primetila i bukvalno u roku od tri sata imala su to isto i moja dva brata i drugarica.............googlam celu noc tj,svi i nije nam jasno nista.JE L IMA NEKO BILO KAKVU PRESTAVU STA JE OVO
Re: HITNO
Мислим да би било веома паметно да одмах сви одете код лекара и то чак можда на хитну помоћ. Може да буде због јетре. Да се нисте чиме потровали? Шта сте јели и пили?
Како од Сунца, ако имате флеке по целом телу а нисте били голи?
Од јетре - као последица тровања. Свакако неће да буде на одмет да се извади крв и провери и јетра и још штошта, већ шта буду рекли. У сваком случају тражи да провере јетру.
Како је могуће да ништа нисте ни јели ни пили? Тог дана и дан раније?
Од јетре - као последица тровања. Свакако неће да буде на одмет да се извади крв и провери и јетра и још штошта, већ шта буду рекли. У сваком случају тражи да провере јетру.
Како је могуће да ништа нисте ни јели ни пили? Тог дана и дан раније?
Е па ето. Пијте мало више чисте воде да се очистите од отрова.
Ако сте се предозирали "здравим" соковима и витаминима, вероватно може да прође уз већу количину воде, сурутке, јогурта. Можда би могао да помогне и зеолит јер он скупља отрове из организма. Ипак би било добро да сви заједно одете код лекара да погледа на лицу места и да провери крв.
a je l postoji mogucnost da smo dobili svi mononukleozu?posto i bratu i drugarici su otekle limfne zlezde,meni je izasla malopre zlezda i na preponi,a brat se vratio iz skole ranije jer je malaksao.temperaturu imamo drugarica i ja 37.3...brat nema,a za drugog brata ne znam
Стварно не знам због чега оволика прича.
Очигледно је да проблем убрзано расте и већ је крајње време да одете у хитну помоћ.
Очигледно је да проблем убрзано расте и већ је крајње време да одете у хитну помоћ.
Није могао толики број младежа да искочи преко ноћи. И то код четири особе истовремено. АЛТ, АСТ?
Mora mi neko pomoci jer stvarno propatih...
Imam jako suvu kozu dlanova i ako nikad nista radio nisam...
U zadnej vrijeme cak i problem sa kozicom glavica, cak i cmarom krvarim...ponekad...
Isao sam kod ljekara i za cmar mi je rekao da nemam hemoroide vec "fisura in ano"
pukotina na analnom otvoru usled suvoce koze... Sada i na glavicu isto... Bas sam ocajan i molim kompetentne da mi odgovore sta da radim buduci da nisam isao kod dermatologa... Nista mi do sada nije pomoglo... bas uzas jedan...
Imam jako suvu kozu dlanova i ako nikad nista radio nisam...
U zadnej vrijeme cak i problem sa kozicom glavica, cak i cmarom krvarim...ponekad...
Isao sam kod ljekara i za cmar mi je rekao da nemam hemoroide vec "fisura in ano"
pukotina na analnom otvoru usled suvoce koze... Sada i na glavicu isto... Bas sam ocajan i molim kompetentne da mi odgovore sta da radim buduci da nisam isao kod dermatologa... Nista mi do sada nije pomoglo... bas uzas jedan...

Darko1986 друже,
што не отвори нову тему него овде?
За шаке користи Пантенол крему (не маст), за анус Павлогал са цинком, а за главић не знам шта да ти препоручим - можда исто Пантенол крему.
што не отвори нову тему него овде?
За шаке користи Пантенол крему (не маст), за анус Павлогал са цинком, а за главић не знам шта да ти препоручим - можда исто Пантенол крему.