Suprug mi se osuo ispod jednog pazuha i osip ga i svrbi i boli i pece. Da li neko zna kakav je ovo osip i sta namazati da prodje?
Ovde je slika
http://img225.imageshack.us/my.php?image=gr002ao2.jpg
Grozan osip ispod pazuha
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 2:31 am
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
koliko se meni chini koza je samo iziritirana, znoj, trenje, bakterijice.
Samo malo cheshce tushiranje i mazanje i obichnog pantenola bi pomoglo ili Plantoderm, chemu odmah kortikosteroidi???
Samo malo cheshce tushiranje i mazanje i obichnog pantenola bi pomoglo ili Plantoderm, chemu odmah kortikosteroidi???
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 9:34 pm
Re: Grozan osip ispod pazuha
ljudi ja trenutno imamm isti problem,trenutno mi se siri sve vise..i iskreno mislim da je meni pocelo od Fa dezodoransa u spreju..
mazala sam baby puderom,pa postane sve gore i gore,nocu se nemogu kontrolisati od svraba i boli...uzasno je.....
sutra idem doktoru pa vam se javim...

mazala sam baby puderom,pa postane sve gore i gore,nocu se nemogu kontrolisati od svraba i boli...uzasno je.....
sutra idem doktoru pa vam se javim...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Postoji jedna fina kremica koja je kombinovana za nekoliko problema antibakterijsko,antiinflamatorno i protiv gljivicnih oboljenja i zove se Triderm.Maze se ujutru i uvece maks 5 dana.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 9:34 pm
ja sam uzela Esperson kremu,kazu da je dobra
Znam da je prošlo puno od poslednjeg posta, ali ipak se nadam da će neko odgovoriti 
Ja več nekoliko godina s vremena na vreme imam osip ispod pazuha, krene da svrbi, neopisivo, i uglavnom trpim ali noću često nesvesno raščešem i to je onda užas, crvenilo, peče, rane maltene... Triderm krema pomogne, to mi je doktor prepisao, sve prođe bukvalno za 2 dana, ali se ponovo vrati posle nekog vremena... Dezodoranse sam menjala hiljadu puta, nikada ne uzimam sprej, uvek roll ili stick, bez alkohola, aluminijuma i sl, najblaže.
Nije rešenje da mažem stalno Triderm, krema ipak ima kortikosteroide...
Ne znam šta da radim i kod kog doktora da odem, možda neka alternativna medicina?
I da, samo da naglasim da mi je alergija prvi put izašla pre par godina kada sam stavila Lady Speed Stick, užasno jak stick, koji su mi preporučili jer sam se dosta znojila u tom periodu, i neverovatno, posle prve upotrebe sam buknula! I od tada imam problem stalno.

Ja več nekoliko godina s vremena na vreme imam osip ispod pazuha, krene da svrbi, neopisivo, i uglavnom trpim ali noću često nesvesno raščešem i to je onda užas, crvenilo, peče, rane maltene... Triderm krema pomogne, to mi je doktor prepisao, sve prođe bukvalno za 2 dana, ali se ponovo vrati posle nekog vremena... Dezodoranse sam menjala hiljadu puta, nikada ne uzimam sprej, uvek roll ili stick, bez alkohola, aluminijuma i sl, najblaže.
Nije rešenje da mažem stalno Triderm, krema ipak ima kortikosteroide...
Ne znam šta da radim i kod kog doktora da odem, možda neka alternativna medicina?
I da, samo da naglasim da mi je alergija prvi put izašla pre par godina kada sam stavila Lady Speed Stick, užasno jak stick, koji su mi preporučili jer sam se dosta znojila u tom periodu, i neverovatno, posle prve upotrebe sam buknula! I od tada imam problem stalno.