Imam 32 godine i od prosle godine imam problem sa licem.Imam fleke po licu tj. u zimskom periodu one se toliko ne vide ali cim dodje toplije vreme one cu izrazenije.Fleke su mu na obrazima, na slepocnicama i nausnicama.Bila sam kod dermatologa i rekli su mi da ce se to srediti vocnim kiselinama.Medjutim ja nisam otisla na taj tretman jer bi htala da pokusam prvo nesto drugo. Pa me interesuje dili postoji jos neki nacin da se resim tih fleka.Tj. da li postoje neki preparati i gde ih mogu nabaviti. Inace koza mi je kombinovana.
Rekli su mi da su to fleke od sunca.
Fleke po licu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obavezno se zastitite od sunca po mogucstvu Total sun blockom i to sto pre, a za uklanjanje fleka ima dobrih preparata ja bih prvo probala sa Depidermom brenda URIAGE na bazi biljke glicirize glabre koja je poznata i kao sladic
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Fleke
Trebalo bi da koristite krem sa zastitnim faktorom izmedju 15 i 30, ako je koza osetljiva i sklona hipermigmentaciji. Najbolje je koristiti kombinaciju hemijskih i fizickih UV blokera.
Depiderm moze da se koristi bez ikakve bojazni, za bilo koju kozu. U sebi sadrzi aktivan princip slatkog korena koji deluje izbeljujuce a u sebi sadrzi i fizicki UV bloker koji kozu stiti u toku dana.
Depiderm moze da se koristi bez ikakve bojazni, za bilo koju kozu. U sebi sadrzi aktivan princip slatkog korena koji deluje izbeljujuce a u sebi sadrzi i fizicki UV bloker koji kozu stiti u toku dana.