Ćelavost ili?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
John142
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2014 11:35 pm

Ćelavost ili?

Post od John142 »

Vjerojatno se ova tema već sto puta ponavlja, ali pravim je zbog jedne specifičnosti kod mog problema.
Pa, problem je kosa. Zadnja tri mjeseca je intenzivno gubim (opada mi) a nova slabo rase, međutim i ona otpada. U to vrijeme nisam koristio nikakve tablete, zadnje su mi bile u martu ove godine. Imam problema sa sinusima i glavoboljom pa sam pio razne antibiotike, takodje da napomenem da imam alergije na svašta, tipa prašina, polen...
Moj problem bih okarakterisao ili genetskom ćelavosti ili nečim, ne znam ni ja. Na glavi su mi se već pojavili ogromni zalisci, čelo mi sada izgleda duplo duže,tjeme mi se pravo prorjedilo, ali postoji jedan problem, a to je da ja imam 14 godina, te i da je genetska ćelavost, ja mislim da simptomi ne bi trebali se pojavljivati ovako rano, nikad nisam čuo da je neko mladi od 18 godina ćelav...
Kod doktora nisam isao, te molim vas, neko stručno lice ili bilo koga sa nekim iskustvom za odgovor. Unaprijed hvala! :)
David 011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2014 2:08 pm

Re: Ćelavost ili?

Post od David 011 »

Nisam stručno lice, samo imam sličan problem. Ali sa 14 godina, tebi se ipak nešto ozbiljno dešava. Ne kod jednog, nego kod više lekara treba da ideš dok ne utvrde šta je problem. Pozdrav i srećno
MarioKI
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 11:05 pm

Re: Ćelavost ili?

Post od MarioKI »

Idi kod lekara ali opadanje moze da se javi i sa 14. Raspitaj se kod roditelja kako su muski clanovi gubili kosu. A mozes i da procitas nesto vise o svemu na
www.dermoskop.com
Odgovori