Dermatolog Djordje Karadaglić
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Dermatolog Djordje Karadaglić
Da li je neko isao kod ovog dermatologa i jeste li zadovoljni?
Pozdrav
Pozdrav
Dr Karadaglic
Ja se lijecim kod njega U pitanju je psorijaza za sada sam zadoviljan terapijama.
moje iskustvo
Ja sam bila kod uvazenog profesora tri puta - prvi, zadnji i nikada vise. Verujem da je dijagnoza koju je postavio tacna (mada cu da trazim second opinion). Uprkos veoma precizno zakazanom terminu cekala sam vise od pola sata u minijaturnoj polumracnoj prostoriji opremljenoj cenovnikom i jednim raskupusanim brojem Jeza s pocetka ove godine. Kada sam konacno "primljena" dobila sam dvominutni pregled pracen tonom primerenim za drilovanje regruta, ponudu (moze i ne mora) za dodatne analize vredne vise desetina EUR i neljubazan ispracaj, takodje po kratkom postupku. U strucnost ne mogu da ulazim, a "customer care" sam ovde prepricala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 11:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E bas ste preterali.Sta ako ono sto ste napricali o preceku i ispracaju , o raskopusanom Jezu o temnom sobicku - bi bilo drugacije.Svetske kancelarije , najnovija stampa... ali pomoc nikakva.Gospode boze , pricate o svetskim strucnjakom a vazno je Vam kakva je ,, sminka,,Otvorite Net , ukucajte dr.Dj.Karadaglic -i videcete sve.Ako i tad Vam nije jasno , ja cu da Vam objasnim.Mucili smo se sa sinom , koji ima ,,psoriasis vulgaris,, godinama , cak i nadrilekarima-nista ,tapa.Dosli kod njega , i sa terapijom koji je prepisao stanje se osetno poboljsalo.E sad da nije cudotvorac-nije.Da ne daje lazne nade-ne daje.Jednostavno sto misli to i kaze.Ako je to ,,hladno,, onda ste u pravu.Ja sam na doktorovoj(profesorovoj)strani.A Vi kako hocete.
moje pravo
Vase je apsolutno pravo da budete odusevljeni g. strucnjakom, kao sto je i moje da budem skandalizovana. A jesam. Kvalifikacije o preterivanju i broju strana na net-u nije neophodno komentarisati.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
O čemu ti pričaš?
VMA je zdravstvena ustanova, a ne vojna kasarna.
Tamo se, pored malog broja vojnih osiguranika, mahom leče civili.
Smatram da je za privatnike, pored znanja i stručnosti bitan i ambijent u kome primaju pacijente, ali nečiji kvalitet i iskustvo se ne mere Lujem XIV u predvorju i novim brojem Cosmopolitena, Vogue ili Elle časopisa na stolu iz pomenutog razdoblja.

VMA je zdravstvena ustanova, a ne vojna kasarna.
Tamo se, pored malog broja vojnih osiguranika, mahom leče civili.
Smatram da je za privatnike, pored znanja i stručnosti bitan i ambijent u kome primaju pacijente, ali nečiji kvalitet i iskustvo se ne mere Lujem XIV u predvorju i novim brojem Cosmopolitena, Vogue ili Elle časopisa na stolu iz pomenutog razdoblja.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 10, 2007 9:35 pm
Verujem da nekima, ako ne i vecini pomaze. Meni ne samo da je odmogao, nego je mogao i da mi upropasti lice. Ne procenivsi tacno o cemu se radi i sa preporukom redovnog mackanja njihovog proizvoda, bez provere kako moja koza reaguje na to, plus doba godine koje nikako nije pogodovalo za lecenje(kasnije sam saznala da je to i opste poznato pravilo , kad se ne sme leciti ono sto je meni tad bio problem).
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 3:21 pm
Mi , kao pacijenti ili klijenti ,ne mozemo i ne trebamo da ulazimo u lik i delo profesora ,ali moramo i mozemo u uslugu. Covek se okrenuo biznisu. Pored sigurno dobre penzije i beneficiranog staza otisao je mladji u penziju i sad je tek red da se radi. Otisao sam jer sam cuo da je dobar strucnak a i reklamirao se.Gledao sam ga i na TV u i ucinio mi se kao fin covek .Sto verovatno i jeste. Ali kao klijent sam apsolutno nezadovoljan . Pregled je vrlo povrsan a skup za nase prilike.Moj savet:samo ako mislite da vam je bas on spas, idite!
evo jos jedne osobe koja bas nije prezadovoljna isti strucnjakom.Cena vise nego ne pristupacna.....dijagnostika brza i neverovatna?!ILI ovako usli smo ja znam da mi cerka ima vitiligo ....
skinemo je on je pogleda i kaze ko to ima u porodici ja kazem niko on kaze nemoguce....
evo spisak analiza......oko 100 evra kostaju....evo krema 30g 50 evra i to je to ....pitamo jer mozda ima neka alternativa...nema kremu kupujemo tri meseca i nista.....
a onda kuckam po forumu i saznam da ima alternative i to je nas domaci beli luk i ad kapi...i kantarion i njoj za dva meseca mazanja ode samo 60% inace vitiligo joj se pojavio proslog leta i jako brzo se sirio...... pozdrav svima pa i doktoru sigurno je strucan ali ne posvecen pacijentima za novac koji trazi treba svakom da posveti bar 30 min ako ne i sat.....pozdrav...
imate i lalosevic u ivana milutinovica
i lazarevica na slaviji dosta su drugaciji...
a da kad sam gospodinu Karadaglicu rekla da joj se povlacilo samo od sebe rekao mi je da to nije moguce i da lazem:)
doktorka Isailovic je takodje strucnjak......
skinemo je on je pogleda i kaze ko to ima u porodici ja kazem niko on kaze nemoguce....
evo spisak analiza......oko 100 evra kostaju....evo krema 30g 50 evra i to je to ....pitamo jer mozda ima neka alternativa...nema kremu kupujemo tri meseca i nista.....
a onda kuckam po forumu i saznam da ima alternative i to je nas domaci beli luk i ad kapi...i kantarion i njoj za dva meseca mazanja ode samo 60% inace vitiligo joj se pojavio proslog leta i jako brzo se sirio...... pozdrav svima pa i doktoru sigurno je strucan ali ne posvecen pacijentima za novac koji trazi treba svakom da posveti bar 30 min ako ne i sat.....pozdrav...
imate i lalosevic u ivana milutinovica
i lazarevica na slaviji dosta su drugaciji...
a da kad sam gospodinu Karadaglicu rekla da joj se povlacilo samo od sebe rekao mi je da to nije moguce i da lazem:)
doktorka Isailovic je takodje strucnjak......