Dermatitis

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Milica2013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 03, 2013 8:52 pm

Dermatitis

Post od Milica2013 »

Pozdrav. Moja cerka ima Godinu-ipo dana i dobila je Dermatitis-Ekcem. Doktor kaze daje to tek pocetak i nije opasno jer ima samo na, predelu ruka, kod rebra i na butini. Zanima me koliko je to opasna Bolest i koja je najispravnija ishrana za moje dete zbog te bolesti.
Znam daje hrana vezana za tu bolest zato me i zanima pravilna ishrana i opasnost.
Molim ko god nesto zna provereno o tome neka mi ostavi Odgovor.
Hvala unapred
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Dermatitis

Post od aa_aca »

Не знам да ли би помогло, али можеш да пробаш да испираш раствором соде бикарбоне. Добро размути кашичицу соде бикарбоне у чаши топле воде и тиме попрскај или нанеси ватом. После не испирај чистом водом.
Milica2013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 03, 2013 8:52 pm

Post od Milica2013 »

pa ne bih da isprobavam nista sto nije provereno jel ipak je to mala beba i mislim da nije za probe...svakako hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Сода бикарбона тешко да није проверена. Користи се само неколико векова. :D

Осим тога, пробај на малој површини коже, па ћеш видети реакцију.

Немој да заборавиш да МОРАШ потпуно да размутиш соду бикарбону. Кристали не смеју да дођу на кожу. Мислим да је то јасно, али због неких ипак треба напоменути јер сам имао прилике да видим како људи примењују савете на своју руку и без укључивања мозга.
Odgovori