Dermatim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Dermatim

Post od kjarax »

sada samo u njemu, od stare garniture, radi dr Svetlana Djurisic, a Zeljko Mijuskovic, Lidija Kandolf Sekulovic, itd. su otisli prosle godine uz saopstenje da tu vise ne rade i da nisu vise odgovorni za desavanja u dermatimu.Sta se to desilo , zanima me , jer bih htela da idem da uklanjam neku hiperpigmentaciju, ali vrlo osetljiv deo, skoro sluzokoza, pa me zanima jel' ima neko iskustvo sa dr Svetlanom Djurisic?
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Re: Dermatim

Post od sunny_n »

kjarax napisao:sada samo u njemu, od stare garniture, radi dr Svetlana Djurisic, a Zeljko Mijuskovic, Lidija Kandolf Sekulovic, itd. su otisli prosle godine uz saopstenje da tu vise ne rade i da nisu vise odgovorni za desavanja u dermatimu.Sta se to desilo , zanima me , jer bih htela da idem da uklanjam neku hiperpigmentaciju, ali vrlo osetljiv deo, skoro sluzokoza, pa me zanima jel' ima neko iskustvo sa dr Svetlanom Djurisic?
Kjarax, slobodno idi kod dr Djurisic. I dok su radili zajedno, ona mi je otklanjala neke promene koje imam na kozi tako da znam da veoma lepo radi. Ako te intereseuje detaljnije, posalji mi pp, rado cu ti odgovoriti na svako pitanje. A ne znam zbog cega su se razisli, bili su bas super tim.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Dermatim

Post od Shomy »

Da se pridruzim pohvalama,
ja sam od skoro doktorkin pacijent i jako sam zadovojan.Topla preporuka.
Odgovori