Derma tim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Derma tim

Post od kjarax »

zanima me da li je neko imao iskustva sa strucnjacima iz ove ordinacije?Inace nalaze se u Kralja Petra...
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tam tam »

Dobro pitanje, mislim da o dermatimu na forumu niko nije pisao. Zbog dermatoloshkih problema meni je preporuchen pregled kod dr Lidije Kandolf Sekulovic. Josh uvek nisam u mogucnosti organizovati putovanje do BGD, niti sam sa sigurnoshcu napravila odabir, tako da je pitanje leglo u pravi momenat.

Sve shto znam jeste da je dermatim privatni centar za dermatologiju i kozmetologiju Tima struchnjaka chine dermatolozi Doc. dr sc. med. Radoš D. Zečević, Doc. dr sc. med. Lidija Kandolf Sekulović, Dr med. Svetlana Đurišić, Dr med. Željko P. Mijušković
zaposleni na su na VMA..takvo iskustvo ipak pruza neku sigurnost
kjarax
Aktivan član
Aktivan član

Post od kjarax »

a zasto bas nju? za sta je ona strucna?
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

A daaj sad kakvo je sad to pitanje...verovatno za kozne promene 8)

Uostalom rekla sam ti da nisam bila, nemam nikakva iskustva da prenesem..
A shto se tiche dr Lidije ili ostalih lekara proveri na google search
Sve shto bih ti ja nakuckala mozesh i prochitati
kjarax
Aktivan član
Aktivan član

Post od kjarax »

izgleda da se nismo najbolje razumele, nisam to pitala ironicno, nego me samo zanimalo da li je svako od njih u timu, posto ih ima oko petoro, usko strucan za neku oblast, bez obzira sto su svi dermatolozi. Samo me zanimalo zasto ti je ona preporucena, misleci da dobijem neku informaciju vise zbog sopstvenog koznog problema,konkretno sa mukozama...
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

Shvatam sory..zaista neznam odgovor..
pokushaj prikupiti informacije tako shto cesh nazvati dermatim kliniku. Slushalicu u ruke. Nije sramotno niti glupavo postavljati pa makar i besmislena pitanja ukoliko ja zdravlje pod upitnikom.
By the way pregled je 2000dinara (tako su mi rekli)
Imaju svoj sajt, tako cesh naci kontakt telefon klinike

Javi shta si uradila,ok?
Audrey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 04, 2008 10:44 pm

Post od Audrey »

Ja sam bila u Dermatim-u bas skoro kod dr.Svetlane.
Isla sam na pregled koze lica.
Odmah da vam kazem da ja nemam velike probleme (cisticne bubuljice), ali obzirom da do skoro nisam imala nikakve, zelela sam da odem kod strucnjaka da detaljno resim stvar.
Moje iskustvo:
Pregled je trajao svega 7-8min, konstatovala da mi nije nista do bezazlene upale kanala, prepisala neku kremu koju sam kasnije kupila u apoteci, i za sve to uzela 2000!!!
Cak ni ne muckaju kreme kao ostali dermatolozi, niti imaju svoje kozmeticare...
Dok u Cotodermi ni ne naplate tretman, a kreme su im najblaze receno povolje...
Mozda je to samo moj slucaj, jer ipak nemam problematicnu kozu.
Ali ja hocu perfektno cisto lice, kao nekada...
Zivot je splet okolnosti
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 30, 2008 8:43 am

Post od lepiZajko »

EEhhh kao nekada......kad se setimmm...
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

Ja sam bila u Derma Timu kod Svetlane i za sad sam zadovoljna. Ni mene nije nesto dugo pregledala, ali terapija koju mi je prepisala za sada deluje. Videcemo kako ce se pokazati na duge staze. Uzgred, imam akne i rozaceu
:oops:, oba u blagom obliku, ali dovoljno iritantne da potrazim profi pomoc.
Drugo iskustvo koje imam sa Derma Timom je sa dr Zecevicem. Moj decko je isao kod njega jer je mesecima imao neki fantomski, neobjasnjivi svrab. Prethodno je isao kod 7 razlicitih doktora, radio sve moguce laboratorijske analize, briseve itd. Na kraju mu je Zecevic dao neke tablete, kreme, kupke, i svrab je za mesec dana nestao.
Sve u svemu, ja bih rekla da su ok.
anamilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 7:57 pm

Post od anamilos »

Ja sam bas juce bila kod dr.Svetlana i zadovoljna sam ,inace imam problem sa perioralnim dermatitisom .Pre nje sam isla kod dr.u Dzordza Vasingtona ali mi nije nista pomogla samo sam dala silne pare za kreme koje se inace izdaju na recept (dr.nije palo na pamet da mi izda recept jer ko hoce da se izleci mora da plati)
b4blue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:13 am

Post od b4blue »

Cini mi se da sam bio kod Mijuskovica.

Otisao sam zbog potkozne infekcije za koju mi je rekao da moram kod hirurga (to sam kasnije resio bez hirurga...)
Primetio je da imam seboreicni dermatitis i pricao nebuloze tipa "na to ne utice sta jedete, jer bi se onda crvenilo pojavilo na celom telu"??!!

Ja zivim sa svojim dermatitisom i znam sta utice ne njegovu pojavu.
Znam da mogu samo ishranom da ga kontrolisem.

A onda mi je napisao kremu, koja se pravi u apoteci, i od koje su pocele da mi se javljaju potkozne akne i kapsule, od kojih vam moze otkazati srce ili jetra. Te kapsule stvarno u potpunosti odklanjaju simptome, ali se efekat gubi, iako se koriste sa pauzama od mesec dana. Pauza mora biti mnogo veca, ali zbog toga ste prepusteni sebi u tom periodu.

Kada sam mu rekao da mi pomaze jedino krema od Avene -a, to ga nije interesovalo.

Ovde moram spomenuti da mi je slicnu terapiju dao i specijalista u sloveniji, a spomenutu kremu mi je predlozio lekar opste prakse, sto znaci da nije stvar u doktoratu, vec u zelji da coveku pomognes.
Odgovori