Crvenilo kože
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Crvenilo kože
Već dve godine prilikom kontakta kože sa sunčevom svetlošću događa se da mi koža vrlo brzo i veoma intenzivno pocrveni. To crvenilo je praćeno osećajem svraba. Moj dermatolog je sve to komentarisao potrebom da se klonim sunca i nosim odeću koja će me štititi. Ovde u Mladenovcu su obavljene tzv. standardne lab. pretrage krvi, urina i stolice. Urađen je eho abdomena, konsultovan neurolog. Jedino je broj leukocita bio nešto iznad gornje granice i utvrđeno postojanje ciste (veličine 17 mm) na levom bubregu. Da li je u pitanju neki "ozbiljniji" problem?
Re: Crvenilo kože
Dodajem da kao terapiju zbog poremećaja spavanja koristim Lorazepam 1 Mg.,( 1 + 0 + 1 ). Da li koriscenje ovakvog leka doprinosi da mi koža lako i brzo pocrveni posle samo 10 - 15 minuta sunčanja?kaspar napisao:Već dve godine prilikom kontakta kože sa sunčevom svetlošću događa se da mi koža vrlo brzo i veoma intenzivno pocrveni. To crvenilo je praćeno osećajem svraba. Moj dermatolog je sve to komentarisao potrebom da se klonim sunca i nosim odeću koja će me štititi. Ovde u Mladenovcu su obavljene tzv. standardne lab. pretrage krvi, urina i stolice. Urađen je eho abdomena, konsultovan neurolog. Jedino je broj leukocita bio nešto iznad gornje granice i utvrđeno postojanje ciste (veličine 17 mm) na levom bubregu. Da li je u pitanju neki "ozbiljniji" problem?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja ovo nisam bas razumela..kao da postoje nekoliko problema,koji su na oko nepovezani jedan sa drugim? Zasto je radjen eho abdomena i nalazi krvi ,spominje se cista,problemi sa bubregom...i u kakvoj je to vezi sa dermatoloskim problemom? Drugo,ne razumem kakav je to dermatolog koji kod simptoma crvenila i svraba konstatuje da je to nista ,jel,i da se jedino treba kloniti sunca. Alo? Da li je to jedini dermatolog u Mladenovcu? Posto sigurno nije,zasto ne posetite drugog dermatologa ili drugog doktora koji ce vam postaviti tacne dijagnozu(e),primeniti odgovarajucu terapiju i otkloniti vam sve sumnje.