Crveni "mladez"???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 6:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Crveni "mladez"???
Ja sam u 29 nedelji trudnoce. Pre nekoliko dana na desnoj dojki, 4cm od bradavice na gore mi se pojavio mali crveni "mladez" (ne znam kako drugacije da ga opisem) koji je poceo da raste. Za sada stoji na istoj velicini ali je pre neki dan pustio neku crvenu tecnost i sada je ispupcen. Povremeno me malo me svrbi oko njega i pocinje da mi smeta tj. da ga osecam jel se tare od odecu. Sta je to i da li opasno? Kako ce da nestane ili kako se uklanja? Ranije su mi se pojavljivali ti mali crveni "mladezi" uglavnom po butinama ali su isto tako i nestajali i nisu rasli. Molim vas za odgovor.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 6:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
Sa mladezima se ne treba zezati. Treba otici kod dermatologa sto pre. Ljudi brkaju mladeze sa keratozama. Keratoze izgledaju kao mladezi, ali sa godinama jako polako rastu. Mladez ne moze da raste. Ja sam otkinula mladez i morala sam na operaciju. Keratoze sam skidala kod dermatologa. Keratoze se mogu siriti i kao neka virusna infekcija, sitne tacke i sve vise i vise ih bude. Ne verujem da mladezi mogu tako da se stvaraju i nestaju. OBAVEZNO KOD DERMATOLOGA. Mislim da se samo savet kod dermatologa ni ne naplacuje. Pozdrav buducoj mami.