crvene flekice????pomoc trazim??? savet????

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
banija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

crvene flekice????pomoc trazim??? savet????

Post od banija »

vece duze vreme imam na sredini nosa crvrnu tackicu. isla sam kod koznog lekra. savet je da pokusam spaljivanjem sa laserom. ali mogoce je da trebam 5-6 puta. ali nije garancija da ce da se ostrani. 1 termin kosta 150 fr.
dali postoji neko da mi da savet kako da ostranim. pokusavam sa mekapom da sakrijem, ali opet se vidi. nervira me sto je bas na sredini nosa. premda imam jos par.
hvala na vremnu da date savet.
pozdrav
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

hm...

Post od zvezdana »

ne znam o kakvoj fleci je tačno reč. pokušaj da u nekoj apoteci uzmeš neku brošuru sa avène-ovim produktima u kojoj ćeš naći informaciju o kremi "cleanance k" sa AHA i BHA. ili još bolje mali uzorak iste iliti "tester". nije loša za fleke po licu, mitisere i skupljanje pora... takođe bi krema brenda uriage linija hysèac sa AHA kiselinama trebala da ima isti efekat ali nemoj ipak na svoju ruku. ko zna o kakvoj se fleci radi. a i pomenute kreme su pre svega za čišćenje lica skolom aknama, a uz to bi trebale da skupljaju pore i umanje fleke.
Odgovori