Prvi put mislim da sam imao problema sa tim na skijanju pre 2,3 godine kad sam se toliko napadao da nisam mogao da sedim na dupetu jedno 3,4 dana, a u to vreme sam primetio i da imam malu krvavu fleku na donjem vesu bas na tom mestu.. naravno, posto nisam imao kameru, a i pretpostavio sam da sam samo rascepio kozu, nisam nikome ni nudio da mi to pogleda, a krvarenje je prestalo nakon nekog perioda..
zatim sam pre godinu dana pao i udario se na slicno mesto o cosak o stepenica, ali nisam primetio da je ista krvarilo, ali mozda je to uzrok..
zatim, nakon sto sam sam slikao cir, potrazio sam na googlu i nasao slicnost sa par slika cireva koji se dobijaju od previse sedenja, lezanja i sl... Jeste da sedim mnogo za kompom, i u autu, ali bavim se ja i sportom par puta nedeljno, tako da nisam bas 24/7 na dupetu..
E, sad da ga opisem, pa cu i sliku da postavim...
Precnik oko 6,7mm, veoma cesto izlazi bezbojna masna tecnost,a ponekad i malo krvi izadje... Ne boli, ali me par puta u ovih mesec dva od kada sam ga primetio, me veoma blago zasvrbilo na kratko... Takodje sam sad prvi put na slici video i ovu malu rupicu ispod cira. pitam se sta bi i to moglo biti??? moguce da je obican oziljak..
klikni na sliku da uvecas!