Celulitis

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
Jasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2005 10:26 am

Celulitis

Post od Jasa »

Da li neko ima iskustva sa "collistar"preparatima protiv celulita,pre svega sa sok tretmanom sa koncentrovanim kapsulama koje sadrze ksimeninsku kiselinu (reklama u lepoti i zdravlju),jer su mi rekli da je to 100%efikasno i da se koristi samo jednom godisnje za extra brzo skidanje celulita!?Takodje su mi u parfimeriji predlozili "guam"preparate,pre svega blata (hladna;vruca) i ja se pitam,posto su svi navedeni preparati skupi pocev od skoro 3000din.da li se isplati vise koristiti iste ili potraziti pomoc u salonu,iako nisam imala bas lepe utiske kada sam koristila njihove usluge,jer su toliko odugovlacili sa tretmanima bezveze,tako da nisam imala dovoljno para da zavrsim sa istim.U dilemi sam,za3000din.i malo vise koliko najmanje kosta neki od preparata,mogla bih da uradim manuelnu masazu i ultrazvuk i to nekoliko tretmana ukoliko nadjem jeftinije,a u opticaju je "body wrap" za 1500din.,i kazu da je dovoljno uraditi onoliko puta koliko imas decenija,tako da je meni potrebno 2-3 tretmana.Volela bih da mi neko strucno lice pomogne a takodje i svi koji su imali iskustva sa preparatima protiv celulita.Mozda postoji neko trece resenje ili drugi proizvodi?
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Celulitis

Post od mr ph. Silvio »

Na reklami sve može, a u praksi nije baš tako. :o
U svakom slučaju, primena samo jedne metode nema nekog naročitog efekta. Kombinacijom fizikalnih procedura (LPG, masaža, ultrazvuk, pakovanja)+preparati za mazanje+režim ishrane+fizička aktivnost dovode do poboljšanja. U svakom slučaju, ako treba da se odlučite između mazanja i ultrazvuka sa masažom, moje mišljenje je da bi ovo drugo bilo efikasnije. Ako imate još pitanja, javite se.
Zaključana tema