Celulitis

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Vakuum hoće da ostavi modrice ukoliko se nepravilno izvodi!!!
Možda modrice zamene celilitis, ali ne znam da li to želite? :roll:
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

Post od zvezdana »

mr ph. Silvio napisao:Vakuum hoće da ostavi modrice ukoliko se nepravilno izvodi!!!
Možda modrice zamene celilitis, ali ne znam da li to želite? :roll:
imam odlično iskustvo sa LPG aparatom. naravno da ne čini čuda i da je jako bitna ishrana. najbolja je kombinacija one kapsule sa parom i LPG-a.

tačno je da vakuum ostavlja modrice ako se nepravilno izvodi...
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Cula sam da je limfna drenaza dobra protiv celulita. Da li je neko probao?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Za tretman celulita mnogo je bolja duboka anticelulitna masaza koja stimilise presoreceptore, otvara santove i stimulise fibroblaste da proizvode nova vezivna vlakna i medjucelijsku supstancu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
MrsMoon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 24, 2005 10:48 pm

Post od MrsMoon »

Slazem se da je masaza izuzetno efikasna nakon mnogobrojnih mojih "anticelulit misija" (brsljan uljem). Thiomucase krema, koju je proizvodila Galenika, bila je jedna od najboljih; vise se ne proizvodi. Sada se moze naci preparat (Hemofarmov), koji sadrzi thiomucase u nedovoljnom procentu tako da su rezultati slabo vidljivi, ustvari - nema ih. :(
Eksperiment je bio termo gel! Cena im je prilicno visoka ali rezultati - vidljivi nakon dva trtmana. (Sve se to posle vrati, narocito obozavaocima coca-cole i sl. kao sto sam ja) Nisam se pre upotrebe raspitivala o mogucem stetnom dejstvu termo gela jer se i sama uplasim kada mi pogled zaluta ka sadrzaju! :oops:
... silanol, kofein, propylen glikol, kalendule hemmamelisa, polisorbat 20, akrilat c/10-30 alkylacrylatni copolymer, imitazalidinyl urea, tetrasodium EDTA... Ovde mi je poznat kofein ... :) Sta mislite o tome? :-?

To je ukratko moje iskustvo. LPG aparat je sledeci korak, cini mi se - i zato bih Vas zamolila za savet gde je najbolje otici?
:roll:
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

kofein je sredstvo koje ubrzava lipolizu-topi masne naslage. Sto se tice LPG tretmana veoma je vazno pogoditi odgovarajuci softver. ja sam konsultant u centru na Terazijama gde rade dva odlicna Visa fizio terapeuta.
Nova mogucnost je i Vella-Elos tehnologije koja i otapa masne naslage i zateze vezivo. Mislim da j jos nema u Beogradu.
Zamena za Velu bi bila kombinacija LPG tretmana i mezoterapije-naravno za one koji imaju i viska masti i opusteno vezivo.
LPG je u svetu danas osnova takozvanih Day spa tretmana. Relaksirate se LPG relax masazom, uz Aroma kapsulu, rucnu masazu toplim jastucicima, toplim i dragim kamenjem, Su jok masaza, Ayurveda, refleksologija i druge antistres poslastice... da ne pravim zazubice i sebi i vama :wink:
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
MrsMoon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 24, 2005 10:48 pm

Post od MrsMoon »

Hvala na odgovoru. Rado cu posetiti centar...
Mislim da ste na forumu ostavili broj telefona. :-?
Jecili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 26, 2006 9:54 pm

Post od Jecili »

Ja bih preporučila svim devojkama koje imaju priliku da odu na more,a "ratuju"sa celulitom,da sto vise vremena provode u vodi i plivaju.Prosle godine na moru sam mnogo vise plivala nego lezala na plazi,verujte celulit mi se primetno smanjio,a i kilaza.Fizicka aktivnost je uvek dobro dosla,a hladna voda poboljsava cirkulaciju,sto je dodro za borbu protiv celulita(mislim). :roll:
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Da li neko ima iskustva sa Philipsovim masazerom za celilit sto radi na principu vakuma?
wikica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 09, 2009 11:58 pm

Post od wikica »

Pala sam u depresiju kada sam procitala da ne sme da se radi anticelulit masaza ukoliko postoje ispucali kapilari!

Molila bih za savet, sta mi onda preostaje??

Inace, imam 24 godine, ni debela ni mrsava (165/54), idem 3 puta nedeljno na jake aerobik treninge, pijem puno tecnosti i hranim se zdravo (ne pusim, ne podnosim gazirano i masnu hranu! ponekad se pocastim picom i/li cokoladom, cisto zato sto imam i ja dushu)

MOLIM VAS ZA SAVET.
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

Da li znate neku dobru kremu protiv celulita?
Ne mora da stvara cuda :lol:
samo da pomogne
tamaris
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 6:58 pm

Re: Celulitis

Post od tamaris »

sisley crema je odlicna..perskupa oko 120 evra..lpg..laseri..sta nisam probala..lpg nije preporucljivo posle 35..jer vakum tegli kozu..sve u svemu koliko sam stvari probala nevredi ako nepijes tecnosti ne vezbas i jedes bilo sta..najbolja je masaza za celulit i poneka krema..dok sedis gledas tv uzmi rukavicu jezic i masiraj...i masaze u koliko se ima para..ali kod nekoga ko je strucan..na pocetku boli uzasno ali posle 4 puta je ok..i elektro stimulacija za zatezanje to je to
Odgovori