da li celavim? :(

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
iliic95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 25, 2016 8:07 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

da li celavim? :(

Post od iliic95 »

Pozdrav
Kosa na tjemenu mi se prorijedila u zadnjih 6-7 mjeseci toliko da mi dodje da se ubijem.. od 14-15 godina koristio sam gel sve do prosle godine kad sam primjetio da opada i prestao sam sa svim tim glupostima, ali je to izgleda vec krenulo i to je to, pozdravio sam se sa kosom u 20. godini :( sad procitao sam negdje na internetu da to moze biti posljedica stresa i da je samo privremeno sto mi je nekako dalo nadu ali ipak.. volio bih, da mi neko ko je isto dozivio, kaze kako se najlakse pomiriti sa ranim gubitkom kose jer je bas glupo ostat celav sa 20 :( hvala unaprijed
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: da li celavim? :(

Post od Shomy »

Mozes da probas sa Minoxidilom 5 % ujutru i uvece i Pantogar kapsule. Efekat minoxidila traje samo dok se koristi, pa ako dobijes poboljsanje da znas da ne treba da prestanes sa minoxidilom.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: da li celavim? :(

Post od aaaca »

Имаш много "глупљих" ствари од ћелавости. Имам две другарице које су са десетак година живота добиле дистрофију мишића и ево их у колицима већ више од 30 година.

Ћелавост је последица лоше прокрвљености корена длаке.

Прочитај један стари рецепт на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Коса-регенерација.
Odgovori