Postovana doktorko,unapred se izvinjavam zbog recnika,i sto neznam dali problem spada u vasu oblast ili oblast dermatologije.Problem je u tome sto mi se javljaju naizmenicno ,nekad i u isto vreme,dva ogromna cira(ili nesto sto lici na njih) na povrsini polnog organa u podrucju prekrivenog dlakama.Promer "cireva" je i veci od centimetra,pocinje da se manifestuje intenzivnim svrabom,kasnije to postaje crveno,osetljivo na dodir,i deluje zadebljeno i na dodir tvrdo.Vremenom kako jedan cir nestane,to upaljeno mesto prestaje da bude bolno,ali istovremeno novi cir se javlja,sa istim simtomima na drugom mestu.U pubertetu su mi se javljali cirevi,ali na drugim mestima(zadnjica,noga,ledja),a u trudnoci na preponi.Napominjem da odrazavam urednu higijenu.
Upasena sam,jezivo izgleda.Da li mozete,na osnovu ovih malo podataka,da steknete neku sliku i umrite me?
Unapred zahvalna
Bubuljice
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da je bolje da ovo pitanje prebacis u forum dermatologija i da ces tamo dobiti brzi i adekvatniji odgovor!
Nisam strucnjak, ali znam da moze da se dogodi da se pojave, kako ti kazes "cirevi" od urastanja dlacica. Uzasno bole dok ne izadje vrh dlacice i izgledaju grozno! Ali ipak vidi na dermatologiji!
Pozdrav!
Nisam strucnjak, ali znam da moze da se dogodi da se pojave, kako ti kazes "cirevi" od urastanja dlacica. Uzasno bole dok ne izadje vrh dlacice i izgledaju grozno! Ali ipak vidi na dermatologiji!
Pozdrav!