Iksa napisao:jao nenno, nikako da dodje kraj potrazi za odgovarajucim preparatom... i ja sam koristila taj skinoren, i mozda mi je koza tada i najbolja bila...
eto ja kupila onaj exfoliac, 3. dan ga stavljam i ne primecujem nista... a jel sme puder preko il mora prvo da se skine? meni se on cini vise nekako gelast?
epa od sledeceg meseca uzimam kontracepciju, pa sta bude

iksa, i sama si svesna da ne možeš da očekuješ rezultat preko noći...
ja sam prvu tubu Exfoliaca sa 10% kiselina koristila nekih 2 meseca, i za taj period mi je ten postao beo i ujednačen, a bio bi i neuporedivo bolji da nisam išla po sistemu: 2 koraka napred, nazad 3, tj. da se nisam demolirala na redovnoj osnovi.
Exfoliac sa 15% kiselina je odličan, osim što je prvih par dana koža zaista burno reagovala u vidu peckanja, ljušćenja i crvenila, ali ubrzo se navikla, a i ja sam našla odličan način gašenja vatre - stavljala sam Pantenol rastvor preko kreme, tj. 10 minuta nakon nanošenja kreme... prava stvar, lice kad se oljušti, nova koža koja je ispod bude baš bela i ten deluje ujednačeno... mada sam ja otprilike baš nekoliko dana nakon toga krenula i sa Diane, pa ne znam čemu da pripišem zasluge...
Još samo kad bih našla način da neutrališem ovu odvratnu mučninu, imam osećaj kao da sam progutala olovo, sve od hrane mi se gadi ( što i nije loše s obzirom da se bliži leto

).
Samo mali savet za Exfoliac, nemoj nikako da ga mažeš tokom dana, bez obzira što piše da krema nije foto-osetljiva, ipak su voćne kiseline u pitanju u dovoljno velikom % . Maži je uveče nakon detaljnog skidanja šminke i drži tokom cele noći. Ujutru ponovo predji po licu nekom rukavicom i detaljno se umij, a nakon toga OBAVEZNO stavi neku kremu sa SPF ako izlaziš napolje.