Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Mya je malo nervozna?!
Izvini,Mya, molim te, moja greska, mislila sam na nuspojave. Jos jednom se izvinjavam svima koji nisu shvatili da sam htela reci nuspojave! Mya nemoj biti toliko nervozna nije dobro za lice.
Da su Diane 35 pilule negde zabranjene nisam izmislila ja vec sam procitala u nekim strucnim tekstovima, koje sam pronasla na internetu, i koje moze svako da pronadje. E sad jedino ako postoji neka zavera svetskih razmera protiv tih pilula, onda sam ja debil sto sam poverovala i htela da upozorim devojke!
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo Evo necu nikad vise pomenuti pilule,Mya,samo nemoj vise da se ljutis!
to je dobra ideja. Pff, ja ne mogu da ga izbegnem jer ogromno ogledalo stoji preko puta mene
nenno, jel si radila hormonski status?
Iksa, dobila sam uput za analizu hormona još pre oko 2 godine, ali nisam je uradila, jer sam SIGURNA (sada više nego ikad) da kod mene postoji disbalans, u suprotnom ne bi mi se ovo dešavalo sa licem. Kod mene su isključene bakterije kao uzrok , jer nemam akne, znači ono što može da bude krivac poludelog rada lojnih žlezdi su - hormoni.
A i ne podnosim iglu u veni, odmah padam u nevest, celog života bežim i odlažem kad treba da vadim krv za bilo koju analizu.
hehe tako i ja sto se tice igle. Kao mladji sam pao u nesvjest kod neke kontrole i od tada je ne mogu vidjeti ocima.
Moj savjet ti je 2 amizola od 25 mg i mogu da te bodu kolko hoces.
sorry sto skrenuh sa temom, citam vas redovno al se ne ukljucujem, nadam se da ce ovo sunce tj. malo suncanja u kombinaciji sa morskom vodom i nekim opustanjem popraviti situaciju kod svih. znam da kod mene pomaze. pozzz
hehe tako i ja sto se tice igle. Kao mladji sam pao u nesvjest kod neke kontrole i od tada je ne mogu vidjeti ocima.
Moj savjet ti je ako vec moras da vadis krv: 2 amizola od 25 mg i mogu da te bodu kolko hoces samo ces se smijati i lagano pajkiti
sorry sto skrenuh sa temom, citam vas redovno al se ne ukljucujem, nadam se da ce ovo sunce tj. malo suncanja u kombinaciji sa morskom vodom i nekim opustanjem popraviti situaciju kod sviju.
znam da kod mene pomaze. moja masna koza nakon 10 dana mora nekim cudom postane za izozbu. potraje bar do septemba...
pozzz
Moj savjet ti je ako vec moras da vadis krv: 2 amizola od 25 mg i mogu da te bodu kolko hoces samo ces se smijati i lagano pajkiti
sorry sto skrenuh sa temom, citam vas redovno al se ne ukljucujem, nadam se da ce ovo sunce tj. malo suncanja u kombinaciji sa morskom vodom i nekim opustanjem popraviti situaciju kod sviju.
znam da kod mene pomaze. moja masna koza nakon 10 dana mora nekim cudom postane za izozbu. potraje bar do septemba...
pozzz
nenno, mislim da ipak odes i da proveris hormone. ja se npr. brinem da se nisam za..... (zeznula) sa ovim pilulama, jer je meni hormonski status ok , al posto nista drugo nije delovalo, samosamihordinirala pa sta bude... dobro je sto ih odlicno podnosim
ljudi procitao sam negdje da je caj od zalfije djelotvoran protiv crvenila ima li ko kakvog iskustva sa ovim ja sam poceo da ga koristim evo vec tri dana i cini mi se da se crvenilo za nijansu smanjilo?!
to je istina, bilo je price o tome ovdje prije pretrazi teme.
ja sve ne mogu da se natjeram da pocnem ali sad hocu kad si vec naceo tu temu. jedino mi reci kako ih stavljas, koliko, jel kao obloge i koliko drzis? pozdrav
ja ga pijem ujutro i navecer +sto se navece pred spavanje operem lice sapunom (ne direktno sapunom vec nasapunam ruke pa sapunicom) a nakon toga nastupa caj od zalfije tj. umivanje sa cajem i pustim 1-2min da se malo isusi pa se opet umijem ali ovaj put sa vodom bez sapuna, jer potpuno bi isusio kozu kada bi toliko puta sapunom prao lice!ako neko zna za bolji tretman jedva cekam da cujem mada nemogu ocekivati ogromne rezultate za 3-4 dana !!! javljam se za nekoliko dana sa novim iskustvima caos svima!
Samo da vam prenesem utiske posle skoro 2 meseca uzimanja diane 35, lice mi je cisto konacno!!!!! nema bubuljica, i nema fleka od prethodnih!!!!!!!!!!!!!!! Pitam se samo, zasto ranije nisam pocela da ih pijem, sacuvala bih zivce. (napomene radi, hormoni su bili u redu kada sam uradila analize, a ipak sam uzela pilule)
Jedino sto stavljam na lice sada je eucerin hydro protect matt dnevna krema, nikakve kiseline, skinoren ni bilo sta drugo. Kakvo olaksanje...
Posle čuvenog početnog poboljšanja mnogo puta vidjenog, a ovog puta sa Skinorenom, pore su mi opet blagi uzas , i više stvarno ne znam šta dalje da probam.
Što se više trudim da nadjem neku formulu i što više eksperimentišem, meni je lice sve gore.
(linkovi koje je neko ranije poslao)
Ispada da su iskustva ljudi mnogo gora sa Yasmin nego sa Diane 35! A ja htela da prestanem da uzimam Diane i predjem na nesto 'lakse'