Bubuljice/Akne na ledjima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Roxor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:07 pm

Bubuljice/Akne na ledjima

Post od Roxor »

Ako je neko imao iskustva sa bubiljicama/aknama na ledjima molim vas da mi kazete kako ih se rijesio. Probao sam clean and clear ali ocigledno mi je potrebno nesto jace jer ne radi.. na licu ih nemam godinama ali mi je gornji dio ledja bukvalno osut vec par godina.
_ErRoR_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od _ErRoR_ »

Pozdrav...Sem sto imam na licu "imao" sam i na ledima, to sam rijesio kupanjem sa obicnim kucnim sapunom,znaci da isusuje, te odlaskom na more, preporucujem kupanje u sto duzem roku,te barem svaki 2 dan...Koristio sam tu terapiju i uspjelo je trenutno su ostale male flekice,al za par mjeseci ce i one nestati...
Ne mogu ti garantirat za ovo, jer ja mislim da je to meni pomoglo,osim ako nije samo od sebe,al ne vjerujem,mislim da je ta taktika pomogla....
Roxor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:07 pm

Post od Roxor »

Ok, ja inace ne koristim sapun vec onaj Palmolive gel za kupanje. Probacu.. a sto se kupanja u more tice, ne pada mi na pamet u ovo doba godine :lol:
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Za akne ne leđima pomaže i osmočlana mixtura po Lutzu, pravi se u svakoj apoteci, dosta je jeftina, uglavnom nema kontraindikacije a daje dobre rezultate.
_ErRoR_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm

Post od _ErRoR_ »

Roxor napisao:Ok, ja inace ne koristim sapun vec onaj Palmolive gel za kupanje. Probacu.. a sto se kupanja u more tice, ne pada mi na pamet u ovo doba godine :lol:
Hehe to da, al vidis te preparate sto si navela treba da izbjegavas, jer i sam gel ima dovoljno masni tvari, koje ce koza apsorvirat i kasnije ih prebciti u navedeni problem, dakle drzi se sapuna i ne sekiraj se.... :wink:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

i ja preporucujem domaci sapun i mislim da ishrana moze da pomogne-bez masnog i slatkog previse-pa?
Odgovori