Bubuljice/Akne na ledjima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Bubuljice/Akne na ledjima
Ako je neko imao iskustva sa bubiljicama/aknama na ledjima molim vas da mi kazete kako ih se rijesio. Probao sam clean and clear ali ocigledno mi je potrebno nesto jace jer ne radi.. na licu ih nemam godinama ali mi je gornji dio ledja bukvalno osut vec par godina.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav...Sem sto imam na licu "imao" sam i na ledima, to sam rijesio kupanjem sa obicnim kucnim sapunom,znaci da isusuje, te odlaskom na more, preporucujem kupanje u sto duzem roku,te barem svaki 2 dan...Koristio sam tu terapiju i uspjelo je trenutno su ostale male flekice,al za par mjeseci ce i one nestati...
Ne mogu ti garantirat za ovo, jer ja mislim da je to meni pomoglo,osim ako nije samo od sebe,al ne vjerujem,mislim da je ta taktika pomogla....
Ne mogu ti garantirat za ovo, jer ja mislim da je to meni pomoglo,osim ako nije samo od sebe,al ne vjerujem,mislim da je ta taktika pomogla....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
Hehe to da, al vidis te preparate sto si navela treba da izbjegavas, jer i sam gel ima dovoljno masni tvari, koje ce koza apsorvirat i kasnije ih prebciti u navedeni problem, dakle drzi se sapuna i ne sekiraj se....Roxor napisao:Ok, ja inace ne koristim sapun vec onaj Palmolive gel za kupanje. Probacu.. a sto se kupanja u more tice, ne pada mi na pamet u ovo doba godine