Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
ljudi pomoc !!!!!!!!!!! zna li neko kako mogu da potamnim brkove i bradu , zulufi su mi crni ko i kosa a brada i brkovi beli-plavi. Da li ima neki preparat ili nesto da resim taj problem unapred hvala
Auuuu, problemaaa! Obrijes se i eto te k'o nov!
Pa tesko da farbe iz parfimerija smes koristiti, mada sad reklamiraju nove generacije farbi bez olovo, peroksida......Mada sam ja neverni Toma....
Opet klasicna farba nanesena ospod nosa nebi bas bio lep dozivljaj...peroksid pavo u nos.. Meni smducka i na glavi..........moguca je alergijska reakcija.
Mozda crna kana? Probaj s'njom pa ako ne valja...brijanjac ili pravac kod teti u kozmeticki salon....sigurno imaju resenje za tvoj problem.
Ko to resi bez farbe.....bit ce vrlo, vrlo bogat covek.
Ma nema ti drugog resenja.... Ako ga nadjes javi...budi drug!
Do tad uzivaj u svojoj "razlicitosti". Bas je fora, sta smeta. Ili bric pa gotovo!
hahahah! Ne za brkove i bradu.... ali za kosu bogami treba.....
Bas si me nasmejao........Probaj crnu kanu.....to je biljka.....malo je muljavo, ali za lepotu sve...
Kana je super, em je zdrava za kosu a od nje kosa bude lepa i sjajna al negatine strane kane su sledece : koza se isto tako lako boji kanom(privremena tetovaza?)pa ako nanosis na kosu prvo ivice lica i vrata, usi zastiti masnom kremom a na ruke rukavice naj bolje hirurske.Pakovanja su ekstremno mala ja na dugu kosu moram uzeti 4 pakovanja a i to je knap.Dok nanosis kanu na kosu sve sto isprskas a ne ocistis odma tipa namestaj, fleke se nece skinuti.Ispira se tako da nije trajna ako imas sede po njima ces lako videti kada ti je potrebno ponovno farbanje al barem nema one grozne granice u boji kod temena kao kod lasicnih farbi.A sto se tice izbora boje to je najteze ono sto je na slici nema veze sa onim sto dobijes ja imam tamnu kestenjastu boju kose i isprobala sam tri vrste braon, srednje kestenjasta i neku tamno plava (ili nesto tako) i uvek ispadnem skoro crna ???Nadam se da sam pomogla!
U Malim kesicama i u pitnju e nesto prirodno tj mleveno lisce biljke kane tj tako je bilo ranije, al ko zna koliko ne dozvoljenih komponeti ima u savremenim varijantama i u tom cudu jer sumnjam da to neko proverava:(