"Bol" kože

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
tanja zivkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 7:53 pm

"Bol" kože

Post od tanja zivkovic »

posto nijedan doktor nije znao da mi da odgovor na moj problem ,molim vas recite mi nesto vise o mom problemu.vise puta me je koza bolela,prvi put se to javilo na ruci,zatim na butini .to se javljalo samo u kasnim vecernjim satima.koza bi mi utrnula i pocela da boli nepodnosljivo da zbog toga nisam mogla da zaspem.sta bi moglo biti?
unapred hvala.
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

ne bih da te plasim,ali da nije posledica stresa,neka mala psihosomatska bolest?pokusaj da sredis misli pre odlaska u krevet i nikad ne ostavljaj neresena pitanja i probleme za sutradan :wink:
mala garava
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

ne pricam nista napamet,imam slican problem,samo se meni javi veoma jak bol u plucima ,uvek na istom mestu (nisam pusac ni bolesnik nekih bronhi bolesti) i to uvek 1 do 2 dana posle nerviranja ili stresa ,pratila sam problem i primetila tu posledicu,jako bolnu...sada uvek pokusavam da sve gledam vedrije i da me gluposti ne opterecuju...i veruj mi sav taj bol se proredio
mala garava
Odgovori