Pre se mislilo da cokolada bas utice na bubuljice,a sada kazu da je to zabluda (kazu lekari).Ja mislim da kompletna ishrana utice,ali ne u velikoj meri.Ako cemo tako gledati,onda se moze reci da utice i stres i nervoza i sl.Ishranu mozes poboljsati uvodjenjem vece kolicine vode,salata,voca,izbegavanjem vecih kolicina masne i "nekvalitetne" hrane,grickalica,fast-food-a...
Elektroforezom ti putem struje ubacuju pod kozu lek,tako je brzi i bolji njegov prodor do "zarista".Crvenilo posle bubuljice je normalno i svakom se javlja jer je to normalna pojava na mestu gde je bila upala.Meni su neretko ostajali intenzivniji oziljci tamo gde nisam cedila bubuljice,nego tamo gde jesam (mislim na pigmentaciju, a ne na dubinu oziljka),a svi kazu kako bubuljice ne treba dirati
.Ali dobro,slazem se ja sa tim,nekad kad bolje razmislim,cini mi se da bas tamo gde hoces da ih ocistis stalno izlaze,a kad ih ne fermas nimalo,odustanu i pocnu da se povlace...
Ja vise ne znam sta ti sve koristis,ali moj savet ti je da se fokusiras na jedno,i to na preparate dr. Milojevica,ako kazes da ti je koza "prodisala"(nemam pojma kakvi su ti preparati,ali ako ti najvise prijaju onda to).
Takodje ti savetujem da ni slucajno vise puta dnevno ne cistis i ne mackas lice kojecim,vec samo 2 puta dnevno,a preko dana ako ti je masno lice umivaj se mlakom vodom ili ga smiruj ohladjenim cajem od zalfije koji je poznat po svom antibakterijskom,isusivajucem i smirujucem delovanju.Takodje mozes preko dana da ga cistis 3%-tnom bornom kiselinom koja je vrlo blagi "cistac".
Znam da ti je jako tesko i da si ocajan zbog svog problema ali rezultati ce dolaziti jako sporo,ne moze nista odjednom.
Javljaj sta se desava.