Bas sam se nadao kako cu ovde naci pomoc.
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Bas sam se nadao kako cu ovde naci pomoc.
Bas sam se nadao da cu ovde naci pomoc. Skenjan sam jer sedim cekajuci bilo kakav odgovor forumasa i strucnih saradnika. Molim vas ocajan sam , pisite, pomozite nekako svojim savetima,iskustvima gde da idem sta da radim..lekari su mi skroz sjebali lice..uglavnom ne izlazim na ulicu.. pisite .pisite ..please
kozu sam proslog leta ostetio UV zracima, pocela se cudno ponasati iostavljati oziljke. U poliklinici nada diva u Novom Sadu mi je za resavanje tog problema preporucen fitopiling, koriste neke ruske agresivne pilinge L...nesto nisam zapamtio.. koza je bleda stanjena ovisila suva sa povremenom navalom akni imam bore..ma sve ovo u paketu..nadam se da nije nepovratno i molim boga da me pogleda i pokaze koliki je,uputite me kod pravog dermatologa
Komarchevic..mislis li mozda na dr,Aleksandra komarcevica i njegovog oca.. Novi Sad jel tako.. imaju ordinaciju kod Betanije ..vec sam bio tamo nakon pokushaja da spasem kozu nakon hemijskog pilinga.. Aleksandar Komarcevi c je radio mikroermoabraziju na mom licu..radio sam dva tretmana kod njega..neznam da li jos neko ima iskustva kod dermoabrazije..mojoj kozi nije prijala..sada je jako mekana i nema boje niti one decije cvrstoce koju je imala i nakon pilinga..a stari je ekspres covek..pogledao me je na brzinu lupom..ispricao pricu koju fura godinama ..svima isto pricanesmes ovo nesmes ono...prica navijeno kao da je napamet naucio..otvorio fioku ..proidao mi dva preparata uzeo pare i to je to. Pore su ostale..oziljci isti..lice nakon mikrodermo dobija bore..koza je mekana i bleda..eto tri meseca je proshlo kako sam ga zadnji put posetio..izgledalo je kao da bi mogaao pomoci..ponadao sam se medjutim..nista..
Skenjen sam
Skenjen sam
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 5:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DR FILIP SER RADI U BEOGRADU DERMATOVENOROLOSKA KLINIKA UL.DZORDZA VASINGTONA 17 DRUGI SPRAT.....TEL 044 3243626 pozvati i pitati kada radi i cekati u red jer su guzve kod njega ogromne...PRIVATNO 011 2442269 I 011 3089659...samo dodji do ovog lekara i odradi terapiju onako kako ti kaze i videces rezultat, NE SEKIRAJ SE I PRODUZI SEBI ZIVOT....SVE SE MOZE RESITI U ZIVOTU....ZIV COVEK STVARA, MRTAV NE..potrazi na forumu poruke vezane za doktora FILIP SER-a......
P.S.
BICES PREPORODJEN I VRATICE TI OSMEH NA LICE
P.S.
BICES PREPORODJEN I VRATICE TI OSMEH NA LICE
Reci mi molim te,ne razumem te sta su ti radili na poliklinici Nada Diva dali su ti oni upropastili lice kakva su ti iskustva snjima,posto ja planiram sad kad dodjem u augustu da ih posetim isto zbog problema sa prosirenim porama i s a oziljcima.I da li uopste ko ovde na forumu ima iskustva sa njima.VELIKI POZDRAV
nemoj se zajebavati sa zivotom. Ni slucajno nemoj u nada divu kod Nede Radulaski..ja sam bio tamo i sada,nakon njene terapije neverovatno imam problema sa licem..mislim radi kako hoces ali njih nikako ne preporucujem.. Ja sam imao par malih oziljaka od akni u predelu cela..nisu bile strasne al su me naravno nervirale..cuop sam za polikliniku nada diva i otisao imao sam dobre preporuke..tj.sam sam otisao eto tako..reklamiraju se na sve strane,relativno su skupi i nije mi bilo zao odvojiti novac za vece zadovoljstvo..pregledala me nada r. koja nije dermatolog vec akupunkter,naravno to sam kanije saznao..pregledi su besp;atni..preporucila mi fitopiling..ruski L..nesto i odradio am par tretmana..jako je peklo nisam smeo dodirnuti kozu lica par dana nakon fitopilinga, sjebali su mi pigmente koza se perutala..bleda je koza lica..oziljci su ostali i imam prosirene pore po celom licu..niposto tamo ..sad se patim i neznam gde cu i kod koga..sumnjiciv sam i nikom vise neverujem a ovo sve stoji kako je ona izrezurala i odvratno mi lice..jos da sam joj dozvolio da mi radi laserima verovatno bi bio mnogo lepsi nikad nebih izasao iz kuce.. Ovo ti pisem za tvoje dobro..saznoo am da su mnogi prosli slico..jednoj se devojci npr skidali bradavicu sa prsta isto kiselinama..i ona ima oziljak ali na prstu..jbg.to je na prstu a ovo mi na licu..mogu samo da stavim glavu u kofer il da se napuderisem kao zena kako bi izasao na ulicu.. Da covek uci ceo zivot..nazalost ja sam na svojim greskama..drugo je chuti tudju pricu..a drugo je kada se tebi desi nesto ovako..skenjao se.. Da imam love veruj mi tuzio bih polikliniku za ovo sto su mi uradili , a u normalnoj zemlji bi ih zatvorili,i kaznili za ovakve nazovi spasonosne usluge strucnjaka.. njihovo osoblje nema zavrsenu skolu vec kurseve na kojima se kao obucava i trazi zamorcice za eksperimente..A gospodja Nada Radulaski koja usput izgleda kao bomba verovatno ne radi tretmane u sopstvenoj poliklinici.Odluci kako hoces i idi gde mislis da treba..pito si me a ja bi njih poslednje preporucio..ostavices im malo bogatstvo a izacices sa mnogo gorim efektima i nezadovoljniji nego sto si usao..
Hvala ti na odgovoru,ja sam njih kontaktirala putem maila i objasnila im moj problem(prosirene pore,oziljke) odgovorila mi je da bi najbolje bilo da ih posetim a za moj problem mi preporucuje pilinze,radio talase i laser pa sad si me ti skroz razocarao.Ja dolazim za par dana u Novi Sad i bila sam cvrsto resena da ih posetim,sada neznam sta da radim u svakom slucaju hvala ti,ako sta pronadjes za svoje resenje javljaj a ja cu ti javiti sta sam napravila.Puno pozdrava
Ej sory nisam te hteo razocharati..poshto si tako odluchila ti mozesh ici kod njih na tretmane..mada je moj prijateljski savet bio nikako...
Sakupljaj malo iskustva klijenata pa se onda odluci, nemoj zuriti..ja sam bio brz nisam se dovoljno raspitivao samo sam uletao na poverenje..i sad bih zeleo da sam malo sporiji ali ALI..
Lepa im je ordinacija..u Vase Stajica u sklopu kuce, lepo je uredjena, Nada josh lepsha, nazalost nisam samo ja poneo losha iskustva, tamo nemash dermatologa,tebi oni trebaju..farmaceuti,dermatolozi, esteticari,kozmetichari.. ne akupunkter, on nije kompetentan za takva pitanja. Svako lice drugachije reaguje i verovatno kod nekih dobre stvari trebaju duze vremena, zato se lice pre bilo kakvog tretmana treba pregledati, ustanoviti tip i testirati.
Da mozesh otici na pregled,pregledi su besplatni..pregledace te Akupunkter Nada Radulashki i ona ti odredjuje terapiju..AKUPUNKTER
Meni je predlozila fitopiling ruskog proizvodjacha, a pod lasere ne idi ni sluchajno..mnogi su otislin te im je sada lice kao sa ratishta..pazi se agresivnih metoda, ukoliko oshtetish lice nepovretno je.. Ipak je to lice stoga pazi, uchi na tudjim iskustvima ne na svojim, teshko je tako..
Javi shta si uradila
Sakupljaj malo iskustva klijenata pa se onda odluci, nemoj zuriti..ja sam bio brz nisam se dovoljno raspitivao samo sam uletao na poverenje..i sad bih zeleo da sam malo sporiji ali ALI..
Lepa im je ordinacija..u Vase Stajica u sklopu kuce, lepo je uredjena, Nada josh lepsha, nazalost nisam samo ja poneo losha iskustva, tamo nemash dermatologa,tebi oni trebaju..farmaceuti,dermatolozi, esteticari,kozmetichari.. ne akupunkter, on nije kompetentan za takva pitanja. Svako lice drugachije reaguje i verovatno kod nekih dobre stvari trebaju duze vremena, zato se lice pre bilo kakvog tretmana treba pregledati, ustanoviti tip i testirati.
Da mozesh otici na pregled,pregledi su besplatni..pregledace te Akupunkter Nada Radulashki i ona ti odredjuje terapiju..AKUPUNKTER

Meni je predlozila fitopiling ruskog proizvodjacha, a pod lasere ne idi ni sluchajno..mnogi su otislin te im je sada lice kao sa ratishta..pazi se agresivnih metoda, ukoliko oshtetish lice nepovretno je.. Ipak je to lice stoga pazi, uchi na tudjim iskustvima ne na svojim, teshko je tako..
Javi shta si uradila
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Ne rekao sam da nije bio dermatolog. Pregledala me NAda Radulashki. Naravno tada josh uvek to nisam znao..tek kasnije saznajem raspitivajuci se...al vec kasno..
Ma vec sam tonu krema namazao i koza mi vec umorna od svega..
RAzmishljao sam na muradove enzimske piling tretmane chuo sam da su efektivni al skupi..ima li neko iskustva sa dr. muradom..enzimskim pilingom dr.Murada..gde ih najbolje rade ..ako mozete pomoci makar iskustvima poznanika molim vas sve ce pomoci..
Ma vec sam tonu krema namazao i koza mi vec umorna od svega..
RAzmishljao sam na muradove enzimske piling tretmane chuo sam da su efektivni al skupi..ima li neko iskustva sa dr. muradom..enzimskim pilingom dr.Murada..gde ih najbolje rade ..ako mozete pomoci makar iskustvima poznanika molim vas sve ce pomoci..