Pa jedino se oko nozdrva malo oljushtilo tj. blago isperutalo, i tako je bilo juce, a danas se skroz primirilo, shto ce reci, i taj deo se privikava.nenna napisao:maki, jel stavljas nesto da ublazis to crvenilo, kao npr. pantenol rastvor ili nesto slicno, ili se to smiri samo od sebe nakon nekog vremena?
Sta stavljas tokom dana od krema sa UV zastitom, ili si i dalje na dnevnoj terapiji Vichy + Lush, a nocu Avene?
Izvini, mnogo pitam,ali bas si me zaintrigirao u vezi sa tom Avene sa voc. kiselinama, pa hocu da budem sto je moguce vise sigurna da ce mi odgovarati, (jer mi Vichy i Lush nikako nisu bili od koristi, naprotiv
, ocigledno je sve krajnje individualno
) a ne smem vise da stavljam sve i svasta na lice, jer je toliko postalo "isposceno" da mi nekad zao sta mu sve radim.
Jel nabavio jos neko u medjuvremenu Avene Diacneal?
pozdrav svima
Ne stavljam UV zashtitu, preko dana nishta na lice, Vichy ceka leto. Ali Hyseke25 imaj u vidu ako zelish da stavljash kremu sa UV, ja ne stavljam jer mi je dosta krema pravo da ti kazem, jednostavno izbegavam boravak na suncu.
Ja sam za kremu saznao na hrvatskim forumima, i bash devojke koje su napljuvale Normaderm, su zadovoljne ovom kremom, bukvalno nisam mogao da nadjem jedan komentar koji govori loshe o ovoj kremi, o Cleanance K neki nisu zadovoljni, kazu nema efekta, a za Normaderm ima dosta negativnih komentara, izgleda da Vichy vishe prija mushkarcima. Avene je prvo distribuiran u Hrvatskoj, pa sam ishcitao njihova iskustva, i odlucio se bash za Diacneal. Isto hvale i Avene Cleanance Gel za pranje lica, da mi ne prija Lush Fresh Farmacy, probao bih i to, mada mozda jednoga dana