Antiage tretmani
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Antiage tretmani
Kojim antiage preparatima ste najzadovoljniji i kojim antiage tretmanima se postizu najbolji rezultati? 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Ih tamara, toliko izbora na ovom nasem pretrpanom trzistu. I svako ce ti pohvaliti neki svoj favorit a to opet ne znaci da ce to odgovarati i tvojoj kozi.
Ono sto ja cujem u poslednje vreme ( sto se tih dobrih anti age programa tice) je da postoji 'mrtva trka' izmedju brendova Uriage, Vichy i Avene.
Citam u nekim novinama da je ustvari Retinol najdelotvorniji u borbi protiv bora.
Opet, kazu, da ne postoji cudotvorna krema koja ce izbrisati bore na licu i vratiti mladost kozi, i da je zapravo krem broj 1 u borbi protiv starenja dobar antisolarni krem.
Ako mene pitas, ja se kolebam izmedju Uriage i Avene, a dobro bi bilo da ti neko drugi prenese svoja pozitivna iskustva, pa da iz svega toga, sebe negde pronadjes.
Ono sto ja cujem u poslednje vreme ( sto se tih dobrih anti age programa tice) je da postoji 'mrtva trka' izmedju brendova Uriage, Vichy i Avene.
Citam u nekim novinama da je ustvari Retinol najdelotvorniji u borbi protiv bora.
Opet, kazu, da ne postoji cudotvorna krema koja ce izbrisati bore na licu i vratiti mladost kozi, i da je zapravo krem broj 1 u borbi protiv starenja dobar antisolarni krem.
Ako mene pitas, ja se kolebam izmedju Uriage i Avene, a dobro bi bilo da ti neko drugi prenese svoja pozitivna iskustva, pa da iz svega toga, sebe negde pronadjes.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:43 pm
NEIGE-Anti age
Ova krema se proizvodi kao "Anti age day" i "Anti age night",a kao osnov se koriste bakarni peptidi.Pored ove dve kreme,za bore oko očiju proizvodi se Antirid na sličnoj osnovi.Pred peptida (dobijenih iz soje,kvasca ili mleka)kreme sadrže i :Cetyl alcohol,Glyceryl Stearate,Butter Carite,Glycerol,Saccharomyces Lysate Extract...Ukupno 27 sastojaka!
Proizvod je domaći i proizvodi se u Beogradu,a može se kupiti jedino preko MLM- sistema,firme "NeoNet".Pozrav
Proizvod je domaći i proizvodi se u Beogradu,a može se kupiti jedino preko MLM- sistema,firme "NeoNet".Pozrav

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 28, 2011 10:20 pm
Re: Antiage tretmani
Jako me zanima nocna krema na osnovi bakarnih peptida.Znam za americkog proizvođaca,ali je mnogo komplikovano to porucivanje on-line
Istovremeno-nepoznati domaci proizvođac???

Re: Antiage tretmani
Sa OGROMNIM zakašnjenjem.Firmaa nije nepoznata"
" jer iza nje stoji Prof dr Slavica Šiler Marinković .Kucajte njeno ime na pretraživaču i sve će Vam se kazati.Inače,kremu možete poručiti i kod mene