Ambrozija i alergija...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ambrozija i alergija...

Post od ledenica »

Interesuje me sta moze pomoci protiv alergije na ambroziju, jer majka mog decka je alergicna na ambroziju...
Koliko znam pije ljekove za to, al ne pomazu joj mnogo jer joj je koza sva i dalje osuta, suva, upaljena... Stalno je svrbi, crveni se i peruta...

Da li postoji neka krema ili caj kako bi se moglo to smiriti?

Bila je kod dermatologa u Somboru al joj nije mnogo pomogao (posto zivi u Apatinu)...
Koje ljekove tacno pije javicu vam cim se cujem s njom.

Unaprijed hvala na svakoj pomoci...
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Mora da ode kod dermatologa i/ili alergologa u Novi Sad ili Beograd. Sve drugo je gubljenje vremena. Mazanje krema ili uzimanje "prirodnih" preparata moze biti kontraproduktivno
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Dobar dermatolog ili alergolog bolje privatni posto oni dobro rade svoj posao jer zavise od pacijenata? Ja sam alergicna na topolu cini mi se imam alergiju u odredjeno vreme kad je prolece. april maj ali je ove godine alergija pocela ranije. Nisam radila nikakve testove mada je iz godine u godinu sve jace. Pijem tablete Presing jedna kutija je dovoljna mi bila da se alergija ublazi ali ne traje tokom cele godine tako da neznam kakav je slucaj kod tvoje svekrve. Najbolje da ode kod strucnjaka.
Odgovori