Alpecin

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
michelin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Alpecin

Post od michelin »

Zna li neko gdje ima da se kupi šampon Alpecin protiv opadanja kose
Dondolan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2007 1:13 am

Post od Dondolan »

Ima u boljim apotekama. Videla sam da ima i u Lilly prodavnicama. Losion Alpecin je mnogo delotvorniji od sampona. Pozeljna je kombinacija (sampon i losion). Ja sam narucivala iz Nemacke pre par godina al ga sad ima i ovde. Mnogi su mi ga preporucivali (doduse, vise za musku celavost tj slabiju kosu) al ucinak je isti. eto..cao
michelin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od michelin »

Ako si koristila, kakav je učinak.Ja koristim minoxidil 5%, pa bih ga kombinovao sa Alpecin šamponom. Pozdrav
Dondolan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2007 1:13 am

Post od Dondolan »

ja sam slabo koristila jer nemam vecih problema s kosom. raspitivala sam se za brata sta je dobro za jacanje kose. i cula sam,u vise navrata, za taj alpecin. on, moja procena, nije za vec izgubljenu kosu vec vise kao preventivno-za jacanje. ja ga koristim povremeno samo u periodima kada mi opada kosa malo vise, i pomaze mi stvarno. ne znam kakav je tvoj slucaj (kosa) ali i mom bratu je pomoglo. ne znam sta da ti kazem..ne ocekuj nista spektakularno od njega ali ako ti je dovoljno da ti ojaca kosu,eventualno da se pospeshi rast mladih dlaka,onda ga preporucujem. govorim samo za blaze slucajeve opadanja, za vec komplikovanija stanja ne mogu ti pomoci ni u savetu, da ne bih pogresila. najbolje se posavetuj sa doktorom. eto...pozdrav! srecno!
PedjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 11:02 pm

Post od PedjaBG »

Ja koristim Pilfud 2% (Minoxidil 2%) i povremeno Alpecin i opadanje kose je prestalo :lol:
Odgovori