Akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Akne i masna koza
Da li ste do sada koristili neke preparate za negu ili lečenje?
Moj predlog:
1) za lice Hyfac pena sa AHA, za umivanje, uvece
2) za leđa, BP+E gel, uveče
3) losion sa hmeljom i zalfijom, za lice, posle umivanja
Ako je nesto ostalo nejasno, javite se. Pozdrav!
Moj predlog:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
- Kontakt:
Re: Akne i masna koza
Posto sam Vam buduci kolega interesuje me sta mislite o preparatima Dr.Kozarev?Sa strucnog aspekta.mr ph. Silvio napisao:Da li ste do sada koristili neke preparate za negu ili lečenje?
Moj predlog:

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Dr Kozarev je izvanredna mlada koleginica dermatolog.
Sa preparatima dr Kozarev nisam imala iskustva, mislim da su neke kolege, a i pacijenti imali dobra iskustva sa kremom za oziljke, ali nisam potpuno sigurna.
Verujem da dr Kozarev ne bi potpisala nista sto nije provereno.
Moj terapijski stav tokom 23 godine staza je medjutim bio da koristim ili preparate svetski priznatih kompanija ako zelim gotov preparat ili ako zelim preparat po meri mog pacijenta da angazujem farmaceuta kozmetologa ili farmaceutskog tehnologa u koga imam neograniceno poverenje da dizajnira prema mojim uputstvima preparat od najboljih mogucih sirovina. Uglavnom sam do sada za te potrebe angazovala Mr ph Suzanu Koprivicu farmaceutskog tehnologa i i Mr Ph Silvia, buduceg kozmetologa, neumornog istrazivaca, poznavaoca najboljih aktivnih supstanci i zaljubljenika u svoj posao.
Naravno tu je i doajen tehnologije primenjene u kozmetici Prof Slavica Siler-Marinkovic koja je veoma cesto dermatoloske najsmelije zamisli realizovala u praksi.
Sa preparatima dr Kozarev nisam imala iskustva, mislim da su neke kolege, a i pacijenti imali dobra iskustva sa kremom za oziljke, ali nisam potpuno sigurna.
Verujem da dr Kozarev ne bi potpisala nista sto nije provereno.
Moj terapijski stav tokom 23 godine staza je medjutim bio da koristim ili preparate svetski priznatih kompanija ako zelim gotov preparat ili ako zelim preparat po meri mog pacijenta da angazujem farmaceuta kozmetologa ili farmaceutskog tehnologa u koga imam neograniceno poverenje da dizajnira prema mojim uputstvima preparat od najboljih mogucih sirovina. Uglavnom sam do sada za te potrebe angazovala Mr ph Suzanu Koprivicu farmaceutskog tehnologa i i Mr Ph Silvia, buduceg kozmetologa, neumornog istrazivaca, poznavaoca najboljih aktivnih supstanci i zaljubljenika u svoj posao.
Naravno tu je i doajen tehnologije primenjene u kozmetici Prof Slavica Siler-Marinkovic koja je veoma cesto dermatoloske najsmelije zamisli realizovala u praksi.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
BP+E
BP+E je proizvod apoteke "SB Trade" Telefon apoteke je 557-553.
Kosta oko 300 din. Pozdrav.
Kosta oko 300 din. Pozdrav.
-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Akne
Proredite umivanje Hyfacom na 2x nedeljno.
Losion sa hmeljom možete koristiti duže vremena, a BP+E nanosite kada ima akni. Svakako uradite i jedan higijenski tretman.
Uključite Apaisac emulziju preko dana ili neki gel za vlaženje kože i biće odlično. Srećno!
Losion sa hmeljom možete koristiti duže vremena, a BP+E nanosite kada ima akni. Svakako uradite i jedan higijenski tretman.
Uključite Apaisac emulziju preko dana ili neki gel za vlaženje kože i biće odlično. Srećno!

-
- Saradnik
Akne, masna koža
Javite se kozmetičarki Ani, 318-27-37. Sigurno ćete biti zadovoljni. 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
- Kontakt:
Iako sam i sam buduci farmaceut nikad nisam verovao u otklanjanje bubuljica prostom primenom razlicitih krema.Jos manje imam poverenja u one izradjene magistralno-tj.u apotekama.Koristio sam Reviscar preparat od dr.Kozarev i nisam bio posebno zadovoljan a znam i one koji siu isli kod nje na tretmane ni oni nisu bil odusevljeni.Interesuje me da li je tacno da je za uklanjanje oziljaka jedino efikasna laser terapija?
-
- Saradnik
Poštovani kolega,
lečenje akni je kompleksan problem, i u zaviznosti od stepena, savetuje se određena terapija ili tretman. Procena stručnjaka je kada u kojoj fazi treba uključiti koji agens. Što se magistralnih preparata tiče, oni su u mnogim slučajevima izuzetno delotvorni, jer se prave po meri pacijenta, opet u zavisnosti od stanja promena. Možda ste Vi imali loše iskustvo sa tom vrstom preparata?
Što se preparata dr Kozarev tiče, ja nemam nikakvo iskustvo pa ne mogu dati nikakav odgovor. Znam jedno, a to je individualno reagovanje na terapiju, kao i kod svih drugih preparata i lekova, pa ne možemo generalizovati.
U zavisnosti od dubine ožiljaka, predlaže se određen tretman. I druge metode, sem lasera, mogu imate odlične rezultate. Udjite na post Roaccutan-a pa ćete čuti mnogo pritužbi na laserski tretman protiv ožiljaka. Često stanje bude gore posle nego pre intervencije!
Nadam se da ste dobili odgovor na pitanje. Pozdrav!
lečenje akni je kompleksan problem, i u zaviznosti od stepena, savetuje se određena terapija ili tretman. Procena stručnjaka je kada u kojoj fazi treba uključiti koji agens. Što se magistralnih preparata tiče, oni su u mnogim slučajevima izuzetno delotvorni, jer se prave po meri pacijenta, opet u zavisnosti od stanja promena. Možda ste Vi imali loše iskustvo sa tom vrstom preparata?
Što se preparata dr Kozarev tiče, ja nemam nikakvo iskustvo pa ne mogu dati nikakav odgovor. Znam jedno, a to je individualno reagovanje na terapiju, kao i kod svih drugih preparata i lekova, pa ne možemo generalizovati.
U zavisnosti od dubine ožiljaka, predlaže se određen tretman. I druge metode, sem lasera, mogu imate odlične rezultate. Udjite na post Roaccutan-a pa ćete čuti mnogo pritužbi na laserski tretman protiv ožiljaka. Često stanje bude gore posle nego pre intervencije!
Nadam se da ste dobili odgovor na pitanje. Pozdrav!