akne,bubuljice...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ljubicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2007 11:32 pm

akne,bubuljice...

Post od ljubicaaa »

da li je neko koristio mixtura sa ichtyolom za akne,bubuljice i kakva su vasa iskustva.trenutno koristim to,cackala sam malo po netu ali nisam bas nista nasla o toj mixturi,pomoc
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Wucko »

joj,evo da se ja kao umesam :D :D :D :D ali ja za tu kremu nisam cuo,a koristio sam sve moguce i ne moguce stvari koje sam cuo,i naravno,nista nije pomoglo svih tih godina...a sada,za samo mesec dana,gotovo da su sve nestale....ah,taj Isotretinoin,pravo je cudo...
Moj savet,ako zelis,probaj Differin(adapalen)0.1%provereno deluje...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

terapiju protiv akni treba da propise specijalista dermatovenerologije u nekoj od renomiranih ustanova kao sto su zavod za kozno-venericne bolesti u dz. vasingtona za koji vam nije potreban uput, institut za dermatovenerologiju klinickog centra srbije za koji jeste i dr.
lecenje koznog oboljenja zahteva strpljenje!
ljubicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2007 11:32 pm

Post od ljubicaaa »

pa upravo tu tecnost mi je prepisao dermatolog.ono sto mene interesuje da li je neko od ovde prisutnih ovo mozda koristio i da li je pomoglo
Odgovori