Todoksin, za ili protiv?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
akbar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Todoksin, za ili protiv?

Post od akbar »

Da li je neko imao iskustva sa terapijama prim.dr sc Todora Jovanovica?
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm

Post od SimonaK »

Todoxin 1.... pozitivna iskustva!
akbar
Novi član
Novi član

Post od akbar »

hvala vam najlepse. koliko ste dugo koristili todoxin 1. ? inace, sestra iz beograda hoce da nam ga posalje radi jacanja imuniteta. da li je preporucljiv u tom smislu i za decu?
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

akbar napisao:hvala vam najlepse. koliko ste dugo koristili todoxin 1. ? inace, sestra iz beograda hoce da nam ga posalje radi jacanja imuniteta. da li je preporucljiv u tom smislu i za decu?
Ja sam ga koristila u par navrata i nisam primetila nikakve promene - niti je pomogao niti je škodio. A i nije mi se baš svideo ukus, a ni činjenica da jedem lišće i grančice začinjeno medom i limunom. Mogu da ga koriste i deca. Postoji neko uputstvo kako se koristi, čini mi se da se radi o ciklusima od 21 dan, i sećam se da je jako bitno da se postupi po uputstvu. Postoje i tablete Todoxina koje su znatno skuplje u odnosu na prirodan preparat (čitaj: lišće i granje).

Uzgred, ne znam nikog da je zaista uspeo da se izleči korišćenjem Todoxina. Kod kancera produžava život, ali na kraju...ipak...
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član

Post od SimonaK »

Todoxin 1 uzimam svake godine i to jednom godisnje. Tretman traje 40 dana, ja sam uzimala kapsule jer svaki dan putujem i zgodnije su mi za upotrebu. Sirup mora da stoji u frizideru. Koliko mi je pomoglo za imunitet, pokazuje to sto gripu nisam imala jako dugo i generalno imunitet mi je mnogo bolji. Naravno, i decu mogu da ga koriste. Moja koleginica ga daje sinu koji je sklon bronhitisu i dosta mu je pomoglo.

A sto se tice slucajeva izlecenja, znam jedan upecatljiv primer. Otac moje prijateljice je operisao rak prostate. Obzirom da je medicinski radnik (radio je na nuklearnoj medicini) odbio je da prima hemoterapiju i citostatike i koristio samo todoxin 2. Pridrzavao se i uputstva sto se tice ishrane. Svake godine ponovi terapiju 40 dana i tome je proslo vec 10 godina... Redovno ide na kontrole i od raka ni traga. Eto...
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član

Post od SimonaK »

Todoxin 1 uzimam svake godine i to jednom godisnje. Tretman traje 40 dana, ja sam uzimala kapsule jer svaki dan putujem i zgodnije su mi za upotrebu. Sirup mora da stoji u frizideru. Koliko mi je pomoglo za imunitet, pokazuje to sto gripu nisam imala jako dugo i generalno imunitet mi je mnogo bolji. Naravno, i decu mogu da ga koriste. Moja koleginica ga daje sinu koji je sklon bronhitisu i dosta mu je pomoglo.

A sto se tice slucajeva izlecenja, znam jedan upecatljiv primer. Otac moje prijateljice je operisao rak prostate. Obzirom da je medicinski radnik (radio je na nuklearnoj medicini) odbio je da prima hemoterapiju i citostatike i koristio samo todoxin 2. Pridrzavao se i uputstva sto se tice ishrane. Svake godine ponovi terapiju 40 dana i tome je proslo vec 10 godina... Redovno ide na kontrole i od raka ni traga. Eto...
akbar
Novi član
Novi član

Post od akbar »

hvala vam, jos jednom, na ovim informacijama.
soneklavir
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am

Re: Todoksin, za ili protiv?

Post od soneklavir »

Ovako,pozdrav svima i svima zelim dobro zdravlje i dug zivot tako nam Bog pomogao!
Zovem se Milovanovic Nebojsa iz Beske sam,u 2007-oj su mi otkili Maligni tumor na mozgu,u zadnjem trenutku uz Boziju pomoc i zlatne ruke Dr.Mirka Micovica,KCS B decije odeljenje sam operisan,medjutim u posle prve operacije i otvaranja mozga,morali su jos dvaput da mi otvaraju glavu,ali samo zbog razloga sno mi je mozak reagovao kako netreba na anesteziju,zakovrno ocima i skoro bio skroz gotov,ali Bogu Hvala jos sam tu,treci put su me otvarali jer su primetili da imam ugrusak (hematom) koji moze ako udje u krvotok da napravi naj veci problem.33 zracenja i 6 hemoterapija koristio sam Todoxsin 2 i kada sam isao na zracenje govorili su mi da mi je krvna slika kao u pilota,imam 2 sina 17 i 13 godina pa sad procenite.Svko dobro od Boga vam dato.Svi su se iz sobe smejali kad sam jeo njegovu kasu i Gl medicinska sestra nije mi verovala da cu ja na tom da zivim.
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Re: Todoksin, za ili protiv?

Post od cikala »

jedne godine koristila sam todoxin za jacanje imuniteta...pomogao mi je.ali je on skup!
srecna sam jer sam ubrzo otkrila blagodet surutke uz smesnu cenu.2 litra sveze kravlje surutke od nekuvanog mleka kosta samo 50 dinara,a da vam ne pricam za blagodeti iste.imate na net-u pa proverite ako hocete.
najbolja za imunitet je kozja ko ima mogucnosti,ali meni i ova kravlja sjajno vrsi posao.krvna slika mi je fenomenalna,a ne pamtim kad sam imala grip.
nikada ne kupujem surutku u marketima vec iskljucivo kod zene na kalenica pijaci od koje godinama i sir kupujem.sveza surutka se cuva u frizideru,i ima divan ukus 3-4 dana.dokaz da nema nikakvih hemikalija u njoj.
Odgovori