Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Kakav je ovo virus i da li je uopste???
PostPoslato: Sub Sep 08, 2007 12:21 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:05 pm
Postovi: 44
Lokacija: Beograd
Moj muz je bio prehladjen tipicna prehlada sa curenjem nosa, kijavicom i za par dana je ozdravio... Pretpostavljam da sam ja od njega dobila virus (nigde se nisam kretala tih dana) a koji se kod mene drugacije manifestruje.
Vec nedelju dana sam malaksala, osecam se iscrpljeno, umorno, imam vrtoglavicu, ne curi mi nos i ne boli me grlo (mada osecam pritisak u nosu u malo otezano gutanja), boli me glava, zglobovi (ramena i lakotovi, kicma), kada popijem aspirin lakse mi je, uopste nemam povecanu temperaturu...Ponekad se nakasljem i probada me blago u predelu jetre... Muz mi ne veruje da mi nije dobro jer nemam klasicne simptome prehlade.
Inace imam ubrzan rad srca i jako brzo se zamaram.

Ono sto mene najvise zabrinjava je to da se meni ova situacija ponavlja od prosle godine, tacnije od septembra pa sve do leta kada sam bila 'mirna' nekih dva-tri meseca i evo sada dodje opet septembar i moji problemi.
Bila sam proletos kod lekara ospste prakse koja mi je radila krvnu sliku i neke biohemijske analize na osnovu kojih je konstatovala da sam savrseno zdrava, mozda malo anemicna ali samo da pojacam ishranu. Pitala sam da li da odem kod kardiologa zbog zamaranja ili da uradim analizu na viruse, rekla je da se ne brinem i podvukla da sam savrseno zdrava.
Ja sam ipak bila kod kardiologa (UZ I EKG)i receno mi je da je sve u redu samo mi srce radi ubrzano a to moze biti zbog anemije, stitne zlezde ili neaktivnosti (zaista sam fizicki totalno neaktivna). Nisam kontrolisala stitnu zledu jos uvek... Kao sto rekoh, bilo je leto i meni je bilo bolje. Inace imam 34 god.
Molim da me uputite sta najpre treba da uradim, da li opet da odem do mog lekara opste prakse, jer kako god ka pokaze krvna slika, ja se ne osecanm dobro i ne mogu da funkcionisem. Plasim se da cu opet provoditi po desetak dana mesecno bolesna, kao sto mi je bilo poslednjih godinu dana. :( :( :(
Hvala!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 290 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: