U poslednje vreme jedva zivim, sve me zivo spopalo

Imam 17god...
Problem je sledeci:
kao sto sam naveo u poslednje vreme sam primetio da imam nizak pritisak (100-110 sa 50-60),pre me je bolela glava skoro svaki dan al prodje posle 12-14h ali sad bas svaki dan me boli i mnogo jace i nikako ne prestaje

Postao sam depresivan,jako se lose osecam,i pre sam bio ali to bude pa prodje ali poslednja 2-3 meseca me konstantno drzi depresija,mislim da sam imao samo 3-4 dana da sam bio raspolozen i uzivao u zivotu kao sav normalan svet
Stres me prati vec odavno,ne mogu da kazem da sam navikao na njega ali cesto zaboravim da je on vazan uzrok mnogih problema
Mislim da imam i aritmiju, ono nepravilan rad srca, cesto mi jako lupa kad nema ikakve situacije koja bi mogla da me uznemiri, znaci iz cista mira,takodje umor,slabost,ponekad mi se vrti u glavi itd...
Pored toga dosta se znojim, cak i zimi kad nema razloga,najvise ispod pazuha, zatim tece mi krv iz nosa,cesto sam pospan,losije pamtim,cesce sam malaksao,vrlo tesko podnosim vrucinu i sto je najgore svaki dan me boli glava

Realno gledano ja sam trenutno hodajuci krs,ali sto je najzanimljivije do sada sam bio vrlo zdrav,lekaru sam otisao mozda 3-4 puta,nemam pojma ni za jedan lek jer ih nisam uzimao, bio sam otporan i na vruce i na hladno, mogao da radim sta hocu,ne pamtim da sam se prehladio a i ako jesam,samo odem na trcanje iako je sneg i hladno i sve prodje

a sad ne mogu da verujem sta mi se desava :O
jesam i pre bio pod stresom ali sam ga lako prevazilazio

Moguci uzroci su da nisam imao bajs 6 meseci koji obozavam da vozim i koji mi je uvek ali uvek vratio raspolozenje(nabavio sam novi pre par dana ali nema znacajnih rezultata,cak mi glavobolje otezavaju voznju),zatim 2-3 godine sam bio bas mnogo za kompom,prestao sam pre nekih mesec dva, inace bas kad mi se sve ovo skupilo odjednom, nemam vise volju ni gitaru svirati...
Molim vas za pomoc/savet,ne mogu vise da izdrzim!!

Hvala!!