Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Dermatitis atopika, reakcija posle sexa
PostPoslato: Sre Mar 04, 2015 3:33 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2015 3:11 am
Postovi: 3
Postovani,
imam dermatitis atopiku, javlja se tako bez pravila, za neke stvari poput prasine grinja i sl. znam da me iritiraju, mada mnoge me i bune. Citao sam na ovom forumu i video da zelite da znate i da li imam gusenja, da imam, jer jos kao mali imao sam alergijski bronhitis, koji kad smo "suzbili" poceo je problem sa ekcemom (neki decji ekcem, jednom lezao u bolnici par dana zbog istog). E, onda desilo se da zaglavim opet u bolnici ali mi tad dijagnoza glasi dermatitis atopika. Danas mi se javljaju obe alergije i umem da ih razlikujem po tome kako se emituju a cini mi se i po tome kako me svrbi. Promene su najcesce po rukama (cele ruke, kako kad, kako gde) najvise u predelu tricepsa i podlaktice, mada i neretko sa unutrasnje strane (biceps) i na pregibu kod lakta i ispod istog. Redje po nogama, ali zato po ramenima, lopaticama cesce kao i po celim ledjima, i po licu... Primetio sam da obilne promene i reakcije slede nakon sexualnog odnosa sa devojkom sa kojom sam u vezi 2 god (kad poceli smo vezu tad i zaglavio u bolnici zbog der.atop.). Reakcija se ne javi odmah, vec posle mozda 12-24h nakon odnosa. Iskreno, nisam siguran da je zbog toga, ali kako vreme prolazi sve vise verujem u to, pa evo resio da se i vama obratim po tom pitanju. Da li je to moguce da se desava (da alergican sam na zenu:D ) i ako je moguce, zasto? I moze li se to nekako spreciti?
....u napred, Hvala!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dermatitis atopika, reakcija posle sexa
PostPoslato: Sre Mar 04, 2015 10:42 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Или си алергичан на свој зној.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dermatitis atopika, reakcija posle sexa
PostPoslato: Sre Mar 04, 2015 11:58 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm
Postovi: 2402
Ovo je baš interesantno, meni se ponekad dešavalo slično ali samo ponekad, ali sam zaključio da je kod mene samo onda kad sam imao, (kako ja obično kažem-naporan seks), a zapravo je to za druge normalan seks. Za mene izgleda nije jer imam hronični prostatitis pa takvim seksom opteretim prostatu, pa i ceo organizam reaguje na taj način. Kad sam to shvatio ja nikad ne odugovlačim sa ejakulacijom, ne trudim se da traje što duže i vredelo je.
Ne znam koliko će ti ovo pomoći ali eto pokušaj proveriti ima li razlike. Potpuno zdrava prostata ne bi trebalo da reaguje na odlaganje ejakulacije ali ako nešto nije u redu, sigurno može biti i takva reakcija.
Drugo, čitao sam da emotivni doživljaj može tako da deluje na neke osobe da imuni sistem odreaguje, a i to su emotivni doživljaji, moguće i tako nešto.
Ne bih da te pitam, kako je sa drugom devojkom hm, škakljivo pitanje?
A kako je kad se samozadovoljavaš?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dermatitis atopika, reakcija posle sexa
PostPoslato: Sre Mar 04, 2015 1:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2015 3:11 am
Postovi: 3
Pri samozadovoljavanju nemam tih problema, mada ono i ne traje dugo. Eto danas kad vidimo se bicu brz, a necu pod tus (jer mislim da kad "operem je s mene" reakcija je manja, mada nisam bas siguran, samo mislio da mozda reagujem na njene telesne tecnosti) pa cu da vidim kako ce moja koza da se ponasa (ili pak ipak da odem pod tus?). A nisam eksperimentisao sa drugim devojkama od kad sam sa njom (mada pricali smo o tome, nije bas bila srecna XD), ali pre nje ne pamtim da imao sam slican problem. Nego, jesam li ja ovo drugo dobro razumeo? ...mogu biti alergican na emocije? :D Dobro, ne mislim bukvalno, ali da, mislim da mi se desilo par puta (isto tako ne mogu biti siguran) da posle kvalitetnog nerviranja mi padne/poremeti se imuni sistem pa izadje mi herpes ili/i alergija. ...Da li je moguce da isto to od srece? :/ I kad vec tu sam da pitam, moze li se nekako testirati to da li ja reagujem na njene tecnosti, i ako moze kako i gde (u Nisu?)?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Dermatitis atopika, reakcija posle sexa
PostPoslato: Čet Mar 05, 2015 3:55 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2015 3:11 am
Postovi: 3
Ne, odlaganje orgazma nije problem...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 246 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: