Operacija nosa i brade

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Slanina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 13, 2014 8:10 pm

Operacija nosa i brade

Post od Slanina »

Zanima me da li postoje drzavni doktori ili ti hirurzi koji se bave simetrijom lica?
Posto imam i progeniju i devijaciju nosa..pa se ispostavilo da ne moram da operisem vilicu da ce progenija moci da se zamaskira ali bi bilo onda dobro ako bi operisao bradu tj malo da je skratim a sad imam problem i sa nosem :shock: treba i on da se operise em imam devijaciju, em je kriv

Pa sam bas pricao sa zubarkom jer mi je ona rekla da bi bilo ok onda bradu da operisem i ja sam joj rekao da cu operisati i nos..pa smo dosli do zakljucka da najbolje da se raspitam ko radi tu estetiku lica da se lepo to uradi na racunaru ili gde vec jer npr da ne dodje do nekih problema..posto imam samo ovo 1 lice ne bi voleo da ga unistim..npr skratim nos a brada ispadne jos gore zbog progenije ili obrnuto..

Pa me zanima jel postoji neki drzavni doktor koji bi to mogao da pregleda a da nisu ovi privatni plasticni hirurzi
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Operacija nosa i brade

Post od tanja68 »

Imas u KCS odeljenje za opekotine, plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju kao i na VMA pa u koliko postoje medicinske indikacije za takvu operaciju uz uput mozes da odes.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: Operacija nosa i brade

Post od elisab »

Obavezno morate obaviti konsultaciju sa hirurgom plasticarom a po potrebi on ce traziti i dodatno misljenje i maksilofacijalnog hirurga. Predlazem Vam da se konsultujete sa dr Vesnom Rakic i potom nam napisite Vase utiske.
Odgovori