zabrinut28 je napisao:
Ja se razmisljam da uzmem sprej Stud 100 koji kazu pomaze u ovakvim slucajevima, tako da razmisli i ti o tome.
Evo link od sexishop-a koji salju na kucnu adresu
http://*/index.php?page=s ... &Itemid=26Pozdrav i ako nadjes neko resenje postavi da znaju i ostali
Srecno
ne znam kolega radi li se o istom tipu spreja , ali sam i ja koristio jednom nešto slično...
Imao sam priliku da budem sa izuzetno lijepom curom , bojao sam se da ju neću moći zadovoljiti ( iako nemam problema sa preranom ) pa sam si nabavio sprej i prije odnosa našpricao...
rezultat : gotovo sat vremena dosta žestokog sexa.
To ako sebi želiš podignuti ego , ti gubiš dosta osjećaja kada našpricaš i nekako to nije baš to. Svejedno lijepo je "zadovoljiti ženu".
Zadovoljiti pod navodnike jer je to gotovo nemoguće , žene su izuzetno sexualne i njihove potrebe rijetko tko može zadovoljiti , one su nezasitne.
Zato se oko toga nemoj previše brinuti, ako su za vrijeme sexa u igri osjećaji , voli te ili se volite dužina i kvaliteta je sporedan faktor.
Zaljubljenim ženama dovoljno je što te osjeti , što osjeti bliskost tijekom odnosa. Naravno , neće uvijek biti zaljubljenost ...
Moj prijedlog , prijatelju, budi potpuno otovren.
Stavi sex kao normalnu temu i našali se na svoj račun.
Tipa šala kada budeš prije vremena gotov : " a nisu me đabe u vojsci zvali brzi " * i ako nisi bio u vojsci vrijedi
To omogućuje komunikaciju i dogovor oko stvari koje bi željeli i koje vam u odnosu smetaju a tebe riješava onog najbitnijeg : Treme i straha.
Činjenica : muškarci spolno sazrijevaju tek oko 30-35. Tada si na vrhuncu sexualne moći ! Žene to naravno dostignu puno prije !
Pod poredpostavkom da si zaljubljen : gledaj sex kao iskazivanje ljubavi ,
kao bliskost i užitak koji želiš pružiti i osjetiti.
Za trajanje odnosa se nemoj previše brinuti , to će sa godinama : kada se upoznaš sa svojim tijelom i njegovim mogućnostima.
[/b]