Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 263 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Pet Nov 22, 2013 12:44 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Nov 22, 2013 11:52 am
Postovi: 2
Postovani,moj problem je sledeci,sa devojkom sam oko dve godine,i imali smo odnos pre nekih mesec dana bez zastite,posle toga nekoliko tackica mi je iskocilo na glansu,nestale su kroz nekoliko dana,i sledece nedelje kad smo imali odnos opet su se pojavile,e sad ona je kod doktora bila,i dijagnoza-upala mokracnih kanala i dole,radila je tada bris i mokracu,i sve je u redu,medjutim ona tu upalu leci vec pola godine,a njen doktor mi je posavetovao triderm da mazem i ja sam ga mazao i cim namazem sledeci dan vec bude sve u redu-nestanu tackice,medjutim kad dodje do erekcije polni organ se zacrveni jako sada,a u pocetku su se samo te tackice primecivale u spomenutoj erekciji,i bio sam kod dermatologa i dobio nistatin da mazem uvece jednom i gentamicin ujutru,s tim da ispirem bornom kiselinom,e sad doktorka rece nista opasno,kao narusena je baznost na sluzokozi usled odnosa sa devojkom jer ona ima tu upalu,i napisala mi je u dijagnozi balanitis st post infectio bacterialis,ali mnogo je neugodno videti u erekciji to crvenilo.Verovatno cu uraditi bris glansa uskoro,ali nemam nikakvo peckanje,svrab,neprijatan miris,neke bele sekrete ili da npr te tackice koje su sad sitnije i vide se kroz crvenilo pucaju itd,nista slicno.A zaboravih da napomenem da to crvenilo nije bilo toliko izrazeno dok nisam u utorak poceo da mazem,posle pregleda sa ove dve kreme,vec samo su se tackice vidjale pre erekciji.Stvarno me panika hvata,pa bih zamolio ako moze savet oko ovoga.Hvala unapred.
1.Dal mora da se iskljuci masturbacija u toku mazanja ovih krema,zbog iritacije koze?
2.Da li je to opasno,tipa da se moze preneti nekom preko peskira itd?
3.Da li neko zna sta je to uopste -balanitis i nesto o tome?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Čet Nov 28, 2013 1:33 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 10:42 am
Postovi: 6
Ovako...
od skoro sam se bacio u biznis sto se kaze, prva nekoliko puta sam koristio kondom, i kada sam odlucio bez kondoma, javilo mi se crvenilo na glavicu, neke sitne bubuljice koje prolaze, ali nisam siguran i dalje su tu, samo su manje, pojacani miris ( iako je higijena i vise nego na nivou) glavic je sparuskan (sto mi se u zivotu nije desilo, nabora se kao kada ruke stoje u vodi duze vreme, ali opet ne toliko preterano,samo malo, inace nije vlazan da bi bilo od toga) nemam osecaj na glavicu ( svi znate kada se pipnete pa vas prodje onaj osecaj, ja i ne osecam kad se pipam po njemu, mislio sam da je to od dugotrajnog sex-a jer mi za 1 vece treba 3 kondoma bez svrsavanja... )
Ako neko ima pojma o cemu pricam samo mi treba mala predrasuda, da li se radi o polnoj bolesti ili nekoj infekciji??? Odgovor mi treba hitno pre nego sto odem kod lekara, i zamolio bih da mi odg privatnom porukom... :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Ned Dec 01, 2013 9:32 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Dec 01, 2013 9:15 pm
Postovi: 1
Pozdrav,posle oralnog sexa primetio sam 4,5 malih tackica na kozi penisa negde na sredini(otprilike mesto dokle je dohvatala usnama),sutradan su te tackice izbledele a vec posle 2,3 dana te tackice su nestale,a posle 4 dana od tog kontakta osecam mali bol kao kad neko vas udari za penis pa vas zaboli,inace normalno idem u vc,dal su te tackice nastale mozda od iritacije i trenja...prvi put mi se ovo desava pa mi nije bas svejedno... :cry: :cry: :cry:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Uto Jan 07, 2014 12:18 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2014 11:58 pm
Postovi: 2
Pozdrav,procitao sam dosta postova sa ove teme i pregledao dosta slika na internetu,ali jos uvek ne mogu sa sigurnoscu da utvrdim sta su tackice koje su mi se pojavile.okacicu sliku pa ako neko zna da kaze sta bi moglo biti,puno ce mi znaciti.inace sumnjam da sam ih dobio tako sto sam u teretani isao u vc a pre toga pipao tamo sve i svasta...jel sam u zadnjih god dana spavao sammo sa jednom devojkom,i nikada mi nije nista izasalo na penisu.evo slikehttps://imagizer.imageshack.us/v2/ ... 5/4k25.jpg


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Uto Jan 07, 2014 12:24 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2014 11:58 pm
Postovi: 2
prvi put ubacujem i pisem vidim da mi nije stavio sliku lepo pokusacu opet :/ Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Sub Jan 11, 2014 11:33 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Jan 11, 2014 11:27 am
Postovi: 2
cao svima, novi sam ovde... zbog muke sam se i prijavio.

dakle, da predjem odma na stvar... izasla mi je crvena tackica odma ispod glavica, tacno na spoju gavica i tela penisa. svrbi i bolna je samo kada bas direktno nju pipnem.. nije velika, skoro i neprimetna. bas bas jako mala ali boli na dodir i crveno je. samo na tom jednom mestu. molim za savet?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Čet Jan 30, 2014 4:47 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 30, 2014 4:41 pm
Postovi: 1
Da li neko moze da mi kaze , posto imam ponovo crvenu fleku na glavicu , a ranije kada sam bio kod lekara receno mi je da koristim triderm kremu , koja bi bila zamena za nju posto vise ne mogu da je nadjem u apotekama? hvala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Ned Feb 02, 2014 5:05 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 7:10 pm
Postovi: 2290
treba ipak proveriti o cemu se tacno radi kako bi smela da se koristi odredjena terapija...javite se na pregled dermatovenerologu, da se mozda uradi i bris, pa da se nakon postavljanja dijagnoze odredi tacna terapija...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Uto Feb 25, 2014 5:12 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 4:55 am
Postovi: 1
Pozz svima,imam problem pa sam hteo da saznam da li neko zna ista oko toga.Pojavila mi se crvena bradavica,plik,bubuljica ni sam ne znam sta je,ne svrbi ne boli,samo se crveni i malo se uvecala.Zakacio sam je noktima i otkinuo delic pa mi je krenula krv.Sta to moze biti i da li je opasno? Nalazi se na samoj uretri na glansu.Ne mogu da postavim sliku,ne znam kako ,ako neko moze pomoci neka se javi.Hvala unapred!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Pet Feb 28, 2014 11:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Feb 28, 2014 11:15 pm
Postovi: 1
Zadesila je i mene neka muka. U ranim dvadesetim sam i uvek sam vodio bezbedan odnos. Imam devojku vec godinu dana i od nedavno mi se pojavio problem.

Pojavila mi se crvena izraslina na glavicu (ne boli, ne svrbi). Nekada uglavnom posle odnosa bude bas crvena zbog trenja verovatno ali ovako regularno je manje upadljive boje. (slika 1)

To tako traje vec skoro dva meseca jer kao i svi srbi i ja izbegavam da odem na pregled uz izgovor ma to ce da prodje za dan dva i tako vec dva meseca.

Naknadno me je uzbudilo to sto sam od pre par dana primetio da mi se stvara druga crvena tacka koja vise lici na bubuljicu ali ipak nije. Javlja se na kozici tj na telu penisa dakle nije na glavicu. (slika 2)

Napominjem da imam i lucenje smegme.

Da li neko moze da iz navedenog opisa i prilozenih slika utvrdi priblizno o cemu se radi i da mi da neki savet u vidu terapije i tretmana nekim preparatima ili cime vec...

Slika
Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Sre Mar 12, 2014 11:06 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2014 10:29 am
Postovi: 7
Pozdrav forumaši!
Kao što vidite novi sam ovde i imam sličan problem kao i većina na ovom forumu. Dakle već par godina mi se pojavljuju crvene tačkice u predelu glansa, primetio sam da se pojavljuju usred stresa ili pada imuniteta. Kada primetim tačkice, počeo bih zdravije da se hranim i da vežbam i tačkice bi se brzo povukle. Takođe ponekad osećam bol tj. peckanje dok mokrim i urin mi bude beličaste boje ali to se dešava možda jednom u 15 dana.

Pre par nedelja mi su mi se pojavile tačkice na glansu kojih nisam mogao da se rešim duže od nedelju dana, pa sam otišao kod dermavenerologa. Dermavenerolog je konstatovao da je to Balanitis susp. Status: Promene su lokalizovane u predelu glansa u vidu nekoliko eritematoznih makula i papula. Poslali su me da uradim urinokulturu i prepisali su mi Triderm kremu uveče, a Daktanol kremu ujutru. Na izveštaju o mikrobiološkom pregledu urina piše da je vrsta analize bakteriološka i da nema porasta. Što znači da je sve u granicama normale. Mazanjem ovih krema tokom 7 dana meni su se crvene tačkice povukle. Međutim po prestanku mazanja, tačkice su se opet pojavile pa sam otišao na pregled kod urologa. Otišao sam kod urologa na posmatranje zbog sumnje na druge bolesti ili stanja. Na izveštaju lekara specijaliste piše: Amneza: crvenilo glansa i prepucijuma TH kupke u KMNO4.

Stanje je sledeće. Još uvek nisam počeo da koristim kalijum permanganat. Nisu mi tražili ni bris perpucijuma, ni bris glansa, ni bris uretre, ni test na hlamidiju, ni bris ureaplazme, ni bris mikroplazme, ni test na candidu.

Ne znam kako mogu da postavljaju dijagnoze bez oređenih briseva. Al' opet ne mogu ja da pridikujem lekaru.
U ranijem periodu sam imao sumnjivih seksualnih odnosa, ali sam se pre par godina testirao na sve moguće polno prenosive bolesti. I nemam polno prenosive bolesti. Od tada baš vodim računa sa kim imam seks i uvek koristim kondom.
Evo i slike. Nadam se da se vidi. http://prntscr.com/303usc

U iščekivanju odgovora, srdačan pozdrav!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Sub Apr 05, 2014 9:49 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 20, 2013 7:02 pm
Postovi: 3
Pozdrav,

Imam slican problem kao agr3sor samo sto sam ja lecio hlamidiju pre nekih godinu i po dana, a pre oko godinu dana sam dobio prve negativne nalaze posle 5 tura antibiotika i od tad sam ponovio bris jos 4 puta i svi su bili negativni. Od tada mi se na svakih nedelju do dve pojavlje crvenilo na glansu koje pocinje kao par crvenih tackica i onda kao da bukne tako da gornji deo glansa bude prilicno crven i prodje za dan dva uz redovno odrzavanje higijene. U dva navrata su mi u brisu glansa pronasli bakterije, prvi put proteus mirabilis koji je bio prisutan i u spermokulturi, a drugi put Escherichia coli samo na glansu, spermokultura uredna, nivo leukocita u ejakulatu 0,7. Prepisana mi je krema triderm 7 dana. Crvenilo se u toku koriscenja kreme nije vracalo, ali dva dana nakon prestanka se opet pojavilo. Doktor mi je prilikom poslednje kontrole kada mi je prepisao kremu rekao da sam ja sto se njega tice zdrav. E sad ja bas nisam suguran u to. Jel ima neko neki savet sta dalje da radim? Da ne bacam pare bez na posete urologu koji mi je jasno dao do znanja da ne moze da mi pomogne...

Hvala unapred.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Čet Apr 17, 2014 4:37 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Apr 08, 2014 9:49 pm
Postovi: 2
Zdravo,imam problem vec me duze muci.Poslije odnosa mi se pojavila neka crvena tacka na glavicu.Nisam koristio kondom a ta tackica niti me svrbi ni pece.Izgleda kao da je malo nabrekla 2 puta sam radio bris glansa na Balanitis,bakterije infekcije i negativan.Mazao sam sa sinoderm kremom i pantenol gel krema i isto stanje bez ikakvih promjena.Moze li mi neko preporucit neku kremu ili opet da se motam po doktorima


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Čet Apr 17, 2014 2:58 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2014 2:49 pm
Postovi: 1
Hteo bih da postavim jedno pitanje

Znam da je tesko utvrditi sta je bez lekarskog pregleda ali moram da pitam.
Crvenilo mi se javilo, kao da je neka upala, i koza ispod glansa mi se takodje upali, kontam iz prilozenog da je to neka infekcija. E sad. Moj glavni problem je sto nisam to regulisao par meseci i sad mi se na rubu glansa, bas na samom prelazu iz koze u glans javile bele tackice i od tad kad su se javile nit su rasle nit razmnozavale nit smanjivale samo sam primetio da se nekad osuse i kao da se okrune malo.
Sta bi to moglo biti?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
PostPoslato: Čet Maj 01, 2014 10:13 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 01, 2014 9:46 pm
Postovi: 1
Pozdrav,

Procitao sam nekoliko poslednjih postova i nisam primetio medju njima da je neko da neki odgovor, savet ili slicno. Uglavnom su opisi problema. Elem, nadam se da ima nekog ko ce odgovoriti na neki od postova, posto i mene muci problem koji je slican onima koji su vec opisani.

Naime, pre manje od mesec dana primetio sam crvenu tackicu na penisu, nesto kao plik. Nije bolelo, niti svrbelo, niti se javljala bilo koja druga vrsta simptoma, osim sto je taj "plik" bio tu i nervirao me.
Sve to izgleda vrlo slicno kao na slikama koje je postavio satelit.
Probacu da postavim svoju sliku sutra, jer sad ne stizem.

Nadam se da ce neko moci da mi pomogne.

Hvala!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 263 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 49 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: