Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Kvantna ili relativisticka medicina?
PostPoslato: Čet Jan 02, 2020 6:09 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2014 9:13 pm
Postovi: 235
Koji izraz je bolji?:) https://www.bastabalkana.com/2018/05/st ... -medicinu/
https://www.bastabalkana.com/2017/01/ru ... -medicina/
Citiraj:
Ali ono što verovatno ne znate Ruska informaciona medicina je zapravo oružje za masovno uništavanje

Ceo koncept informacione medicine je nastao iz primene psihotronog oružja koje su ruski naučnici ispitivali kao sredstvo uticaja na ljude i vojnu silu. Kako delovati talasima na ljude i vojnike da bi im se smanjila borbena moć i sposobnosti, zapravo kako daljinski razboleti ljude.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kvantna ili relativisticka medicina?
PostPoslato: Čet Jan 02, 2020 7:24 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2014 9:13 pm
Postovi: 235
1948. Козирев је пуштен из концентрационог логора. Тада је могао озбиљно започети своја истраживања и тестирати теорије које је развијао док је био затворен. Користећи стандардизоване лабораторијске методе, користио је клатна и жироскоп како би тестирао како ротације и вибрације стварају торзијска поља и на тај начин мењају проток времена. Резултати његових комплексних студија убедили су га да торзијска поља контролишу све, укључујући време, простор, материју, гравитацију и електромагнетизам.
Козирев је утврдио да свака активност о којој размишљате која ослобађа енергију је извор торзијског поља и изазива пукотину у таласу времена. Загријавање и хлађење течности, као и трење и сагоревање, стварају торзијска поља која у таласу времена изазивају пукотине. Чак и бледе смрти биљке ослобађају енергију која утиче на време.
Говорник и аутор Давид Вилцоцк напомиње да је за време његовог затвора Козирев био одушевљен посматрањем како бактерије расту и приметио је да расте у савршеној спирали . То га је навело да закључи да сви облици живота вјероватно повлаче невидљиви спирални извор енергије. Ова енергија је исто толико важна за одржавање и раст живота колико и „једење, пиће, дисање и фотосинтеза“.
Козирев је такође закључио да та спирална енергија и раст функционише како време функционише, при чему Земља кружи у свемиру помоћу „сложеног узорка спирале“.
Док се Земља окреће на својој оси док орбитира око сунца, она ослобађа енергију или торзијске таласе који ју покрећу кроз свемир. Торзијски таласи путују брзином већом од брзине светлости. Та торзијска поља су заправо „таласи времена“ који у гравитацији такође изазивају пукотине.
https://www.gaia.com/article/mystery-of-torsion-fields


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kvantna ili relativisticka medicina?
PostPoslato: Pon Feb 03, 2020 8:10 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2014 9:13 pm
Postovi: 235
Још једна дивља карактеристика Теслиног таласа је да може да утиче на сам проток времена; стога може утицати или променити свако друго поље - укључујући и гравитационо поље - које постоји у временском току. Такође може утицати на све универзалне константе, на масу објекта, на инерцију тела, као и на ум и мисли! Све ово постоји у току времена, а на њих утиче или временски ток у коме постоје. То је била страшна тајна коју је Тесла делимично открио до 1900. године и коју је он све више и више схватао док је следио њену природу и њене последице у двадесетим и тридесетим годинама прошлог века,
Могуће су огромне потенцијалне импликације Теслиним таласима. Коришћењем ефекта „стискивања времена“ може се добити антигравитација, материјализација и дематеријализација, трансмутација и штетне медицинске користи. Такође се може добити сублуминална и суперлуминална комуникација, видети кроз земљу и кроз океан итд. Нови поглед на 0 поље такође пружа јединствену теорију поља, веће редоследе стварности и нову супер релативност, али детаљно описујући ове могућности морам сачекати још једну књигу.

Са две мождане половине мозга, човек такође има Теслин скаларни интерферометар између ушију. А пошто мозак и нервни систем процесуирају лавинско пражњење, он може да производи (и детектује) скаларне Тесла таласе барем ограниченим степеном. Стога човек понекад може да произведе аномалан просторнотемпорални ефекат на даљину и кроз време. Ово обезбеђује тачан механизам за психокинезу, левитацију, психичко излечење, телепатију, предзнање, посткогницију, даљинско гледање, итд. Такође пружа разлог зашто појединац може открити "штап" на радионики или Хиеронимус машини (која обрађује скаларне таласе) , кад обични детектори ништа не открију. Нажалост, нема простора да се детаљно развију импликације ове људске Теслине интерферометрије, јер она мора сачекати још једну књигу, тренутно у почетним фазама,
http://www.nzdl.org/gsdlmod?e=d-00000-0 ... 3b.16&gt=1


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: