Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Farmacija
PostPoslato: Uto Jan 22, 2013 8:01 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 7:57 pm
Postovi: 2
Prvo da pitam da li ovde ima i farmaceuta? :) Jako je malo foruma koji se ticu ove oblasti kod nas, portal farmaceuta je gotovo neaktivan, a vas forum je izgleda jedino mesto gde bih jos mogao da postavim pitanje.

Naime, sinoc nesto svrljam po googleu i naletim na listu radnih mesta, koja se traze u oblasti farmacije, na infostud-u. Ima jedno 20ak oglasa koji su aktivni i svezi i od tih 20, bar 16-17 se ticu menadzera za registraciju lekova, menadzera za prodaju i strucnih saradnika (opet se trazi sposobnost za rad na terenu).


Ja sam jos student, nije da mi je hitno da istrazujem radna mesta, ali s vremena na vreme volim da pogledam sta se nudi, sta dalje, sta da ocekujem od neke pozicije, kakve su plate itd. Naime, o menadzeru za reg. lekova znam ono okvirno, sta se radi, kako, kakva osoba treba da bude i mislim da je to nesto sto najvise odgovara mom senzibilitetu. Dobar sam vozac, znam tecno engleski, komunikativan, bla bla, raspolozen za putovanje i spreman na losu (napornu) stranu ovog posla.


E sad, sta me zanima. Zanima me koliko je tesko upasti na takvo mesto i koji je raspon plata koji se nudi. Koliko vidim 50:50 je odnos stranih i domacih kompanija koje nude ovo mesto, a da za isti treba veza kontam da neki ne bi postavljali javan konkurs, oglas nego gurnuli nekog za koga su to mesto namenili. Vidim neki ne traze uopste radno iskustvo, kod nekih je pozeljno, a samo kod par njih je obavezno da bi uopste obavili razgovor. Znaci jel neko ima iskustvo iz prve ili druge ruke o uslovima i detaljima o ovakvim poslovima u farmaciji. Sve uslove koje traze na papiru ispunjavam, ako zavrsim fax (nadam se da hocu ), tako da ako bi se nekad prijavio na to mesto i prosao, sta da ocekujem...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: