Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Strah od erektilne disfunkcije
PostPoslato: Sre Jun 01, 2016 11:04 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2016 5:36 am
Postovi: 2
Kada sam imao 17 godina upoznao sam jednu divnu devojku sa kojom sam krenuo da se zabavljam. Usled stresa kod prvog seksualnog kontakta (njeno insistiranje i neadekvatnost prostora u kome se sve odvijalo) imao sam problem sa erekcijom. I taj problem se nastavio neko vreme (veliki problem je bila neadekvatnost prostora u kome se odvijao sexualni čin) da bi se kasnije, nekako sam od sebe, rešio. Problem je bio rešen i nakon toga smo ta devojka i ja imali odličan seksualni život u naredne dve godine dok se nismo rastali zbog nekih drugih razloga.

Potom sam u razdoblju od 19 do 27 – 28 godine imao najnormalnije seksualne odnose sa svakom partnerkom i nisam imao probleme sa erektilnom disfunkcijom. Tih partnerki nije bilo previše – 5.

Tada je došao jedan jako težak period moga života, najviše vezan za finansijske probleme i neke porodične tragedije tako da do 34 godine nisam imao devojke niti seksualne odnose.

Ove godine sam napunio 34 godine i našao sam jednu ženu koja je razvedena i ona je majka dvoje dece. Počeli smo da se zabavljamo, ali kada je trebalo da dođe do seksualnog odnosa, a mislim da smo možda malo i žurili u svemu i da nije bilo predigre, nekako potpuno neočekivano, kada je krenuo odnos (iako u startu nije apsolutno nikakvih problema sa erektilnom disfunkcijom, baš naprotiv, sve je bilo u najboljem mogućem redu) meni se odjednom spustio. I tada je spao kondom i malo sam se uplašio od polno prenosivih bolesti. U toku iste noći smo probali još jednom bez uspeha. Ujutro smo probali još jednom i tada je bilo odnosa koji nije dugo trajao jer sam ja brzo završio. Nakon toga sam se malo plašio polno prenosivih bolesti zbog opisane situacije spadanja kondoma. Nekako mi je smetalo to što mi je ona govorila da ju je muž stalno varao, a ona je za to vreme imala seksualne odnose sa mužem bez kondoma. Mi smo ostajali zajedno ali nismo imali penetrativne odnose, već isključivo oralni seks. I ja se sada plašim da mi se ne bi digao i da ne bih mogao da je zadovoljim. Imam jako veliki strah od toga. U međuvremenu sam ja saznao da se ona od samog našeg početka viđala i sa nekim drugim ljudima (muškarcima), a ne znam šta su tačno radili i odnos je zapao u veliku krizu. Plašim se da sam ja krivac mada mislim da je i pre početka naše veze ona imala razne opcije zbog kojih je meni veliki broj puta otkazivala susrete ili se jednostavno ne bi pojavila (nedolazak bi kasnije pokušala da opravda raznim neverovatnim pričama).

S obzirom da uskoro idem u inostranstvo da radim verovatno neću biti u prilici da taj problem rešavam u skorijoj budućnosti.

Ukoliko bih u budućnosti našao novu partnerku da li je moguće da bih mogao da prevaziđem eventualni problem erektilne disfunkcije i koliko je to lako (teško)? Koliko je ovaj problem opasan?

Hvala Vam još jednom na svim sugestijama. Želim da dodam da sam fizički potpuno zdrav.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: